perim21 Mervezzz sağlıkla gelsin inşallah 🌸 evet beimde 2 Ocak nişan yıl dönümum 😂 ve sanki oda bir ocakta doğucakmis gibi😀
Sumeyyegk1 perim21 En son tarih 13 Ocak gösteriyor 35 haftalığız bakalım ayın sonunda mı gelecek yeni yılda mı çok merak ediyorum
perim21 Sumeyyegk1 kızlar erken geliyor diye bir söylenti var benim ilk gebeliğim ve kızımız olucak hayırlısıyla benimde 6 7 Ocak gibi oluyor tahminen ama sanki 1 ocakta gelicek gibi hisediyorum ☺️
Sjsjdhalaalkshdjsksksn Sumeyyegk1 aynı gün ve haftadayız doktor kontrolünde kesin bir şey diyor mu size bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Meryem-7927 perim21 kac hafatliksiniz bende 33. Haftadayim ocak gözüküyor erken gelmezse kizim ilk kizim 38. Haftada evde suyum gelmişti bakalım bu 38. Haftayı bekleyecek mi
perim21 ikiprensesannesi___ sağlıkla gelsin inşallah ❤️ son ay çok zor gerçekten ama kim ne derse desin bana gebeliğin kaçıncı haftaları zor deseler kesinlikle ilk haftaları derdim hatta bu yüzden ikinciyi düşünemiyorum bile
Sumeyyegk1 perim21 Ay bende geç geliyor diye duydum ama belli de olmuyor tabi zamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🫶🏻
ikiprensesannesi___ perim21 teşekkür ederim güzelim 🥰aa yok bende diş ağrısı dışında maşallah çok güzel geçti bu son aylar beni mahfettti
perim21 ikiprensesannesi___ maşallah inşallah bütün çocuklarında öyle olur😊 ben bı hafta ful acile gittim hatta bı kere bayıldım bişey yemediğim için 🥴 neyse ki o günler geçti tek duam hayırlısıyla doğurmak 🌸
perim21 Meryem-7927 evet bı şeyler hazırladım ama daha çok eksiğim var galiba yanıma ne alacam hastane için hiç bilmiyorum sadece kendime bide bebeğe kıyafet hazırladım bide battanyesini kundağini fln aldım başka bişey almadım
ikiprensesannesi___ perim21 çok şükür üç çocugum da da öyle son ayda burnumdan geliyo ama 🥲amin inşallah Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah😍🥰
Meryem-7927 perim21 ben herseyini hazırladım çok şükür kurtuldum ikinci gebeligim bide ilkinde suyumbgekdigi için ne olur ne olmaz dedim hazır ettim kafam rahatladi
hayirlisi06 perim21 bnde 1 ocakta inşallah 36 olacağım ikiz annesiyim hayırlısı ile inşallah ocağı görüruz ya
perim21 hayirlisi06 sağlıkla gelsinler inşallah🌸 bende ilk haftalar ya ikiz olursa diye hep içimden geçirmiştim 😁