Seyda-06 aboutbehis artık yarın yatacağım hastaneye hiç bi yol izlemiyorum bütün egzersizleride yaptım demek ki kendi kendine doğamıyor 😄 teşekkür ederim öneriniz için 🫠
aboutbehis Seyda-06 Oyyy hayirlisiyla gelsin siz de hizlica toparlayin insallah, iyi sanslar dilerim😍
Merbube Seyda-06 inşaAllah kendi doğumunuz başlar 🥲 suni sancı alana kadar doğurmuş olursunuz sağlıkla 😍
Seyda-06 Merbube inşallah keşke öyle olsada gitsem hemen doğursam ama artık suni sancıya kaldık hiç sancı falan hissetmiyorum çünkü
gokcenmomys Seyda-06 ben de yarın hastaneye yatıcam suni sancıyla doğumu başlatmayı denicek doktorum 😧 Allah yardımcımız olsun kolaylıkla bi nefeste doğururuz inşallah 🙏
akyuz14 Seyda-06 ne yaptınız ben de 40+2 deyim 1 cm gibi bi acıklık var ama gelme niyeti yok gibi🥹😭😭 suni sancı ile baslatmak mı gerekir dayanabilirmiyimm
Burcussuss Seyda-06 ben 40 + 4’te doğdum ne yaptıysam gelmedi bebiş en son suni’yi aldım dört santim açıldıktan sonra kendi Sancım geldi suni sancıyı kestiler belki öyle olur inşallah kendi sancıınız gelir
Burcussuss Seyda-06 inşallah ya suni hiç dinlendirmiyor 9 saatten sonra kendi sancım geldi kendi sancımla 4 saatte doğurdum…
mrvcermeli Seyda-06 korkulacak birşey yok canım abartiyolar herkes bir olmaz bide zaten sona doğru da açılma hemen oluyor ve doğum başlıyor o yüzden korkma
a-a-my-h_dmr Ruruu ben şuan hastahanedeyim Suyum geldi sabah hâlen de geliyor sancılarım da var ama açılma en son hâlen 1 cmdi Dua edin inşaallah
34hediye-sinan a-a-my-h_dmr suyum geldi benim de bugün yatış yapılacak dedi ama sancı açılmam yok korkuyorum 😨
mrvcermeli Açılma olmazsa canım suni sancı verirler öyle dogrursun ben 42 hafta ikinci 41 hafta da üçüncü de 37 hafta da doğdu o yüzden korkma hangis hayırlısıysa o olsun canım sağ salim kucağınıza alın inşallah kızlar