senem0987 Kızlar sorum başlıkta aslında bebeği ortaya alıp mı yıkadınız bizde annem teyzem kayınvalidem falan olacak sanırım ya da eşinizle banyoda tek kendiniz mi yıkadınız ?
Hat_ice_81 senem0987 merhaba evde kim varsa hep birlikte bı telaş hali yıkadık 🫠 hızlı bı şekilde üzerinde muslin örtü ya da ince bıseyle 🌸
gunesimekardes senem0987 kendimiz yikadik..annem ve kayinvalidem tuzlamak istedi hele annem beni cocuktan ayri uyutabilse kesin bemi dinlemez tuzlardi. Yaptirmamak icin banyosunu eismle yatak odasinda yaptirdik. Kaynanam laftan anlar da annem anlamaz pek resmen kose kapmaca oldu ilk banyolari 😀
deletedmom43191 senem0987 esinizle tek yıkayın tabiki bebekte olsa onun bi mahremi var ulu ortada yıkanır mi hic
vahsikelebekk Annem ananem ben yıkamıştık babam eşim de evdeydi ama onlar kendi halinde takılıyordu, bu sefer de annem ananem yıkasın istiyorum ama kayınvalidemi de çağırırım görsün diye muhtemelen , ilkinde karantinadaydı göremdi ilk banyosunu
Glhayat_54 İlk zamanlarda odada yıkadık eşimle , haziran ayıda olsa elektrkli ısıtıcı acıyorduk.. Desteksiz büyüttüğüm için sadece eşim yıkar ben su dökerim bebek yıkamaya cesaretim yok.. 6 aylık olduk banyoda eşim hâlâ yıkar ben su dökerim 😂😂
maviportakal_ senem0987 annem ve kayınvalidem salonda yıkadı çok küçüktü biz tutamayız henüz diye korktuk 😅😅😅