birerkekannesi__ Kızlar ya düzenli olarak vitaminlerimi alıyorum ama bacaklarım çekiliyor daha ağlayarak uykudan uyanıyorum ne iyi gelir ya deli olacam
aprilbaby birerkekannesi__ magnezyum sabah akşam içiyorum öyle rahatladım bir de maden suyu içmeye çalışıyorum
Busranur_mnts birerkekannesi__ benim de hafif kramp oluyor kramp olacağını hissettiğim zaman hemen dizlerimi topluyorum geçiyo
Petibor Gün içinde bacaklarını yukarı kaldır dinlen kan aşağı uzuvlarda gölleniyor. Bir de yatağa girmeden önce dizlerden aşağıya soğuk su tut, kramplar hafifler Allahın izniyle
birerkekannesi__ Petibor ayakta çok kaldığım için mi kramp giriyor yani 😞 geçmiyor da daha bacaklarımı yumeukluyorum acıdan
mutlulukmevsimi Benimde öyleydi doktorum magnezyum ilacına tek doz devam et ekstra her gün 1 tane maden suyu iç dedi. O şekilde geçti kramplarım.
birerkekannesi__ mutlulukmevsimi magnezyum olarakta suya katılandan içiyorum asla aksatmam sade soda içeyim o zaman iyi gelir umarım
mutlulukmevsimi birerkekannesi__ benim kullandığım new day isimli magnezyum hapı ekstra maden suyu içiyorum.İnşallah çözüm olur gerçekten hayat kalitesini etkiliyor.
zeyka Bende kramp değilde kalça ağrım oluyordu magnezyuma başladım geçmişti agri son 2 haftadir yine başladi ilacı hâlâ iciyorrum hiç kesmedim yarın kontrolüm var soracam doktoruma belki dozunu artırır
birerkekannesi__ zeyka 15 gün var kontrolüme daha arayıp görüşeyim doktorla olmadı dayanamıyorum daha artık ya
daisy__ Gülüm maden suyu iç gün içinde aşırı yorma kendini gece de ılık duş sonrası bacaklarına soğuk su tut bol sıvı al birde bana doktor ev içinde yarım saat yürüyüş yap düzenli demişti
birerkekannesi__ daisy__ ay denerim yeter ki geçsin öldürüyor daha beni 1-2 dk da geçmiyor 15-20 dk acı çekiyorum
Alya05 birerkekannesi__ doktorum bana ağrın çok olurda günde iki tane iç demişti Sizde doktorunuza söyleyin ağrınızın çok olduğunu büyük ihtimalle oda ikiye çıkaracaktır veya daha iyisi varsa verecektir