edannnnur Gulseeeeee çatladıktan sonra pek bir şey geçirmiyor malesef olmaması için önceden sürmek lazım 🥲
Esmakks Gulseeeeee valla bende bol su içtim krem de sürdüm ama çatlayacaksa çatlıuır ve birşey geçirmiyor sadece zayıflayınca öyle göze batmıyor merak etmeyin
Esraa00 Gulseeeeee yağ sürmekten pehlivan gibi oluyordum ama yinede her yerim çatladı Tamamen genetik olduğunu düşünüyorum Vücut yapısı falan Maalesef engel olamıyoruz
Esmakks Gulseeeeee öyle öyle merak etmeyin zayıflayınca göze batmıyorlar 🥲 benim ilkinde karnımın altı çatlamıştı bu kız yanlarım çok genişledi bu seferde yanlarım çatladı😝 sinir oluyor insan ama neyse diyorum
Esmakks Gulseeeeee oğlumda öne doğru gitmişti karnım yanlarım hiç yoktu ama kızda yanlarım kalçalarım her yerim genişledi 🤣 bi değişik brişey oldum
Busraaaakkk Gulseeeeee Her gün yağladım kendimi bu sefer de göbekten değil popodan çatladım iyi mi kızlar, bacaklarımın arkasında dizlerimde bile var moralim aşırı bozuldu
Mara1 Ay bende bende göğüs göbek bel yan simitler yağlıyorum arada bacaklarımı ama popo istisna. Kaç kg aldınız acaba