Elfidanur Yeni yılda evimiz senin kokunla dolacak minik kuşum 🐣 Kimlerin kuşu 2026 da geliyor 🐣🫠🥰❤️bizimki martta geliyor teyzoşşları 😍
anneoluyorummm103 Elfidanur benimkide haftaya geliyor çok şükür 😅 sizinkide sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ☺️
Edum Elfidanur ocak 5 te geliyor nasipse tabi o zamana kadar içerdetutabilirsek ufak,ufak,sancılarım varmış ben hissetmiyorum ama sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🩷🌸
Elfidanur anneoluyorummm103 ayyy beraber giriceksiniz bizimki de bize en güzel armağan 🥰🐣amin cümlemizin inşallah Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Elfidanur asdffoo niye göremeyesiniz inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıl etsın tadını çıkartmak lazım ama varya bugunlerın 😂😂gelıyor bebişler 🐣
afitp Elfidanur şafak 74 bizimde ve ikili rakama düştüğümüzden beri günler geçmez oldu bana sizede öyle mi
asdffoo Elfidanur önceki gebeliğim çok kötüydü beneğim 27. Haftada hastalandı 32. De kalbi durdu bu gebelikte fetal yaptık başka bir sendrom çıktı ondan dolayı hemen 9. Aya gelmek istiyorum çok yıpratıcı bir süreç benim için 😢😢
afitp Kudret63 benim karnım çok sertleşiyor tansiyonum normal 11 kilo aldım şuana kadar ödemlerim yok henüz çok iştahlı da değilim ara ara baskılar yapıyor makatıma kasıklarıma