havvacekin ben tam adet döngümün 31. gününde kan tahlili verdim yani 4 aralıkta sonucum 3513 çıktı bugün ise yani 9 aralıkta 4126 olmuş bu artış beklenilenden düşük bi risk var mı tahminime göre 5 haftalık
Kubraainci havvacekin olabilir canım biraz düşük kendimde 15 günlükken değerim 1000 di ve doktor dedi günde 2 katı bile artabilir dedi zaten bir daha vermedim
Senacanblt_ havvacekin hiç kontrole gittinizmi bilemedim değerin 5 günde bu kadar artması tuhaf geldi
Busranur_mnts havvacekin 2 gün arayla verseniz daha sağlıklı takip ederdiniz kese vs görünür vajinal muayenede bi gitseniz bakarsınız ya da 2 gün sonra yine kan verin artışa bakın
havvacekin babyshark__ 3 kasım son adet günüm 5 hafta bir gün bugün 5 günde az yükselmiş gibi riskli mi sizce
Senacanblt_ havvacekin bence direkt kadın doğuma git cumayı beklemeden randevu yoksa da aciline git baksınlar
Melike3506 havvacekin az artmış gibi ama değeriniz 3 binlerdeyken kese görünürdü muayene olsaydınız o zaman keşke kese görüldükten sonra beta bakılmıyor
ozlemyilmaz60 Bana değeriniz normal gelmedi bence hemen doktora gidip kesinzin nerede olduğunu baktırmanız lazım dış gebelik bile olabilir eğer kesiniz normal rahim içindeyse boş gebelikte olabilir çünkü değerin %60 oranında artması gerekirdi
havvacekin ozlemyilmaz60 belli bir seviyeye ulaştıktan sonra artışın fazla olması beklenmiyor denildi
ozlemyilmaz60 havvacekin ben hemşireyim canım o değer 3. Aydan sonra bende mesela bu gebeliğim de 6 haftalıkta 72. Bin küsürdü tabi doktorunuz dediyse daha iyi bilir keseyi gördünüz mü
ozlemyilmaz60 ozlemyilmaz60 kese görününce zaten beta bakılmıyor bakılmaması sağlıklı olduğu için artık bebeğe bakılır bebek var mu yok diye bakılmaması artmadığı için değil
nurgunes1712 havvacekin canım arada 5 gün var artış çok az gözüküyor bir sıkıntı olabilir tedbiri elden bırakma bu değerlerde vajinalden gözükür kese rica et vajinal baksınlar bazen karından gözükmeyebiliyor
babyshark__ Yapay zekaya sordum ilk haftalardaysa az artmış ama 7 8 9.haftalarda artış yavaşlıyormuş canım bence bir kadın doğum doktoruna git hemen sağlık ocağına gitmek yerine