Zeynep5827 Sabah 8 de yatış verildi çok heyecanlıyım korkuyorum uyuyamıyorum ben nasıl doğurcam. Çok korkuyorum ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen :(((
tugceesnygt Zeynep5827 korkma bacım korkma niye kendini strese sokuyorsun hersey olacağına varır ilk doğumun heralde kendine bu kadar stres yapma güzel doğumun olur insallah dua et bol bol
nilu_98 Zeynep5827 Sağ salim al kucağına ağlayarak kendini yıpratma rahatlamak için bi duş al uyumaya çalış son kez aynı bedeni paylaşıyorsun kuzunla iyi dinlen doğumdan sonra öyle uzunnn uykular olmayacak çünkü 🙃💖
636307kp Zeynep5827 36 gün önce bende sezaryen oldum tabi 5 yıl önce sezaryen olduğumu için ne yasıcagımı biliyordum ama inan o kadar korkulacak bir şey yok Allah ı’m o kadar güzel yardım ediyor ki
Zeynep5827 tugceesnygt hayır 3 olacak deneyimli olduğum için bu kadar çok korkuyorum zaten 8 sene sonra 3. Hamile kaldım bu da beni çok korkutuyor
Zumruduanka160 Zeynep5827 devlette mi doğum yaptın daha önce ? Artık sezaryen olunca sadece belden aşağı uyusturuyorlar kimisinin ağrısı bile hiç olmuyo ama kimisi çok oluyor sanırım bünye ile ilgili
tugceesnygt Zeynep5827 himm hayirlisi olsun ben ilk sanmıştım benimde 2. Bakalim bende de var biraz korku da basa gelen çekilir napalim
Zeynep5827 nilu_98 uyumayı deniyorum ama olmuyor hem çok heyecanlıyım hemde sebebsiz bir korku var içimde anlam veremiyorum
Zeynep5827 Zumruduanka160 daha önce 2 doğumumu özelde yaptım bir belden bir tam oldum. doğumumu doktorum bana bıraktı bende Skolyoz var belden uyuşturma çok ağrı yapar dedi ama bebek için en iyisi belden dedi tercihi bana bıraktı bende belden uyuşturma istedim bebeğime zarar gelmesin diye bu bebiş devlette doğacak yarın allahın izniyle
Kvssrr Zeynep5827 çok normal elemneşrahı oku yasin dinle bende 37. Haftadayım şimdiden böyleyim rabbim yardıncın olsun sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin