karibo Kızlar merhabaa, ultrason da bebişim 4 gün geriden geliyor bunu yaşayan varsa beni bi rahatlatsın normal mi
defnoloj karibo normal tabiki benim ikinci gebeliği kızımda 10 gün fark vardı. Bunda da 4 gün fark çıkıyor. Yumurtlama tam 14. Günde olmadığından kaynaklı rahat ol 😊 ilerki haftalarda açığı kapatabiliyor hatta
melikeyimmmmm karibo benimde son adet tarihime göre 2 hafta geride geç döllenme olduğu için ama gelişimi vs. Herşeyi çok normal dooktor bir problem görmediyse endişe etme 4 günlük fark zamanla kapanabilir bile
karibo yorgunannis doktor da normal dedi ara kapanır hatta dedi cuma günü kontrolüm var 2 hafta geçmiş oluyor hatta üstünden merakla bekliyorum
Havin49_ karibo her ultrasın ölçümü farklı bi kaç gün oynama olabiliyor gayet normal g döllenme vs ile alaksı yok tamamen ölçüm farkı oğlumda hep 4 kg üsti dediler doğum yaptığım hastanede son kez bakıldı 3610 dedi doktor ve 3610 doğdu bebeğim
sehertanyeri karibo benım bugün 2 gün oynadı sordum doktora doktorun ölçümünden de ultrason cihazından da kaynaklanır dedi 1 haftaya kadar oynama normal 2 hafta kadar ciddi süre olursa detaylı bakılır gerilik var mı diye dedi içiniz ferah olsun sizinde 💖
ebrudefnee karibo 2 haftayı geçmediği sürece sorun olmuyor canım ilk gebeliğimde hep 3 gün 5 gün geriden geliyordu bazende 3 gün ileri çıkıyordu gününden yani ultrason görüntüsüde yanıltabiliyor normal yani bi sıkıntı yok