hazaleliff Bende bir evim yuvam olsun çok istiyorum. Kiracıyız ve şuanki evimden memnun değilim Allahım inşallah kendi evime bir an önce tasınmayı nasip eder daha da bişey yok ama😌
Herseydenbiktim [silindi] Askim inanarak guzellikle kolaylıkla duanı isteyebilirsin 🥹 bana öyle demişti teyzem ilk inanman lazım
Herseydenbiktim hazaleliff Süresi yok ama çok uzatmamak lazım diye biliyorum canım 🥹 elinden geldiğince bu ay içinde bitirmeye calis
hazaleliff Herseydenbiktim ya evet aslında niyetim hızlı bitirmekti de işte ev taşınması falan bide minik kızım var zor oluyo bu ay bitirmeye niyetlendim son 8 bin😌😌😍
Herseydenbiktim hazaleliff Ay hadi inşAllahh çabucak bitirirsin de en guzellikle kolaylıkla Rabbim nasip etsin💖
adatuna Bu bilginin kaynağı nedir? Dini bir kaynak var mı? İlk defa duyuyorum böyle bişi o yüzden soruyorum
hazaleliff adatuna dini bir kaynak yok ama araştırdım çok fazla faydasını gören bilen var instagram da hamiyet hanım var o hanımefendi gayet acıklayıcı anlatıyor ☺
meryys hazaleliff Ya bende duydum bende bebek için okumayı düşünüyorum 3 bebeğimi kaybettim onun için tekrar sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar için okumak istiyorum
hazaleliff meryys ay canm benm çok üzüldüm inşallah saglıklı sıhhatli bir bebeğiniz olur. Deneyen var bebek içinde
meryys hazaleliff Aminn Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatları kolaylıkla güzellikle nasip etsin inşallah 🙏 Düsük değil de kalpleri durdu ilk kızımızın kalbi durdu 12. Hafta sonra ikizlerimizin durdu. Rutin kontrolde öğrendik ikisinide
Meryem345 hazaleliff bende okuyorum canım okumaya başladığım dan beri çoğu ettiğim duam kabul oldu çok şükür 💓🫶🏻
hazaleliff Meryem345 ne güzel ya çok şükür. Bilmiyorum ama bende okumaya başaldıgımdan beri olumsuz şeyler yaşıyorum bunuda hayra yormak gerekiyor diyorlar da bilemiyorum