Sss1947 Cumartesi kaset testelerim silik gibiydi bugünde sağ kasığıma iğne saplanır gibi oluyorrr sizce yarın tekrar erken gebelik yapayım mı siz ne durumdasınız ??
zynpzyn Sss1947 benimde bat 11 bugün yaptım negatif çıktı. Pazar sabahı adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı çektim, bugünde mide yanmam, baş ağrım ve aşırı halsizlik vardı ama negatif gördüm bir de akıntım yumurta akı gibiydi bu neden olur bilmiyorum
-Themother- Sss1947 benim de 11 aralık. 2 gün var regle. Kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var 🙄 bakalım regl gelecek mi gecikecek mi çok heyecanlıyım
oz1307 -Themother- Sss1947 bence erken gebelik testi yapabilirsiniz veya kan verebilirsiniz umutlandırmak istemem ama silik pozitif olarak görünüyormuş çoğu kişi de
anneyim01 Sss1947 aynı durumları yaşayıp Test atıp Adet olmam peki 😔 Ama İnşAllah seninki pozitiftr Allahım Tez vakitde bebeiş haberini almayı nasip etsin 🤲🏻. benimde bu sayfada merak ettiğim kişilerden biri de sensin ☺️
Sss1947 zynpzyn benimde midem yanıyor ve sağ kasığıma iğne saplanıyor gibi oluyor o kadar akıntım benim hep var zaten şeffaf bir şekilde o yüzden akıntıya yorum yapamıyorumm
zynpzyn Ben iki kere erken gebelik testi yaptım birini çok erken yapmışım ama artık belirtilerim çok arttı bugün de yaptım negatif çok merak ediyorum bu belirsizlik çok zor
oz1307 zynpzyn canım en iyi ben anlıyorum seni bende o kadar belirti var kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti ama sonuç alamıyorum test yaptım yok acaba psikolojik olarak mı yapıyoruz acaba belirsizlik dediğin gibi çok zor 🤦🏻♀️
Sss1947 zynpzyn evet kesinlikle öyle bende perşembe yaptım erken çok ince çizgi olusru sonradan önemsemedim cumartesi de kasetler o şekilde oldu ama bilmiyorum daha önce defalarca kez testlerden yana yanıldım
-Themother- oz1307 teşekkür ederim 🪽 ama 1 hafta gecikirse eğer o zaman yapmayı düşünüyorum. Yani 18 aralıkta
Sss1947 oz1307 çok teşekkürler daha önce çok başıma geldiği için silik olup negatif çıkması beni korkutuyor ama öyle yapıcam 🌸🌸
seran23 Cidden sürekli silik çizgi ama negatif neyden kaynaklanıyor anlayamıyorum. Fikri bilgisi olan var mı 🙄🙄🙄
Sss1947 Nero45 bende şimdi kaset yaptım eczanede erken kalmamış sonucumu atıyorum ama daha net çıkması gerekmezkiydi bat 11 sonuçta
Nero45 Heveslendirmek istemem ama ben çok ince bir çizgi görüyorum hamile olabilirsin bence kan ver doğru sonuç için🌸
Sss1947 Nero45 şimdi erken yaptım onda hicbişey yok canım sadece anlamadığım bir biçimde kasetlerde çıkıyor tesekurler 🌸🩷