Deletedmom_787 fatmanur3824 inşallah vardır bu ay o kadar çok istiyorum ki 🥺 geçen ay böyle değildi biraz dinleneyim ara verelim modundaydım beklentim yoktu ama bu ay çok istiyorum inşallah sağlıkla nasip etsin rabbim sana da bana da
fatmanur3824 Deletedmom_787 kasıklarımda bi baskı hissi var ama bu yumurtlama sonrası oluyor heralde geçen aylarda da vardı çünkü bir de göğüslerim çok acıyo ama göğüs acımasının sebebi duphaston kullanıyorum ondan senin var mı canım
Deletedmom_787 fatmanur3824 cuma yapmayı düşünüyorum canım sen ne zaman düşünüyorsun dpo 12.gün oluyor cuma varsa da yoksa da çıkar bence 🥺🥺🥺 belirtilerin ne durumda
fatmanur3824 Deletedmom_787 evet bence de cuma yapmak mantıklı doğrusu çıkar ortaya artık 😊 şuan yok belirti sen de var mı
Deletedmom_787 fatmanur3824 ağrım arttı😭 sanki her an regl olacakmışım gibi başka da hiçbir belirtim yok sen ne durumdasın canım ağrı var mı
fatmanur3824 Deletedmom_787 yok sadece sol kasıkta bi baskı var çok belirgin değilll seninki belki iyiye işarettir 😍
Deletedmom_787 fatmanur3824 sanmıyorum🥺 sağdan yumurtladım ama solda çok ağrım var birde hiç innovita gebelik testi yaptın mı canım yalancı pozitif veriyor mu
fatmanur3824 Deletedmom_787 ben de ovülasyon içinden çıkanı yapmıştım innovita ama negatif çıkmıştı beyazdı yani ama kıruyunca kuruma çizgisi kalıyo
fatmanur3824 Deletedmom_787 yarın test yapalım mı erken mi ya 🥺 sen diğerinde kaç gün varken öğrendin
yamrr_ars Benim de bir gün geçmişti şansım azalmış olabilir mi günüme 9 gün var baş ağrısı halsizlik var ve 4 yaşındaki yeğenim karnımda bebek olduğunu söyledi😂 iyice aklıma girdi 😃
fatmanur3824 yamrr_ars bir gün geçmişti derlen yumurtlamadan da bir gün geçmişti yumurta 24 saat canlı yaşıyormuş o sürede olduysa ihtimali var bence
Deletedmom_787 fatmanur3824 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim canım bugün test yaptım ama negatif 😭😭😭🥺🥺🥺🥺 bence sende bekle yapma cuma yapalım ben test sipariş ettim 🥺 ne dersin bekleyelim mi
fatmanur3824 Deletedmom_787 o zaman daha çok var 3 günden bile fazla var şuan pazartesi değil mi beklenen adet tarihimiz bence bekleyelim ya ben de yarın yapacaktım ama bir süre daha bekliyim iyice netleşsin sen de öyle yap bence 🙏
Deletedmom_787 fatmanur3824 bata 5 gün var canım yumurtlama sonrası 9. Gündeyiz bence çok erken cuma yapalım en iyisi sabredelim çok zor ama beklemek zorundayız ben yaptımda noldu negatif çıktı 🥺
yamrr_ars Yaa ilk yumurta takibim biraz acemiyim uygulama üzerinden takip ettim doğruluk payı ne kadar var bilmiyorum