gvnrzz Destekanne yaaa Allah bagıslasın. Sizin adınıza cok sevindim. benim mesela belirtilerim de oglumdan cok farklı. Midem 5. Haftadan beri acayip hassas oglumda hiç hamilelik belirtisi yoktu bile. Bikaç kez kustum bu kadar. Dogurana kadar normal bi insan gibiydim yani. Ne igrenme ne bulantı ne halsizlik. Bu simdiden cok zorluyor
Destekanne gvnrzz öğrenince mutlaka yazın 🥰🙏 Sizinkinin kız olma ihtimali de yüksek. Anormal olan her şeyiyle aynı olup farklı cinsiyet olması bence :) benimki gibi yani :) Kız bebek gebeliğine genel olarak uyuyorsunuz🤭 Hayırla ve sağlıkla gelsin 🙏
dailymom gvnrzz hep oğlum olucak diye hissettim hamileliğimi öğrendiğim günden beri emindim öylede oldu çok şükür 🙏🏻 💙
gvnrzz Destekanne Amin, Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin. Hamile olan ve isteyen herkese. Buradan haber verecegim ☺️🌸
ozgeoner gvnrzz canım bir oğlum var kızım olsun diye ne dualar ne namazlar kıldım çok aşırı istiyordum o duyguyu ama Allah 2. Oğlumu nasip etti.sağlıklı olması daha önemli tabi artık ama gerçekten anne hissine güveniyorum kız olması için çıkdırıyordum am asla olmucağını da biliyordum tamamen erkek doğdu içime öylede olsu
gvnrzz ozgeoner evet ben de hislerimden o kadar eminim ki içimden isteyemiyorum bile, hislerim heveslenmeme bile fırsat vermedi,hayırlısı olsun😂
esrato İlkini hissettim, ismi bile hazırdı. İkinci de bir his olmadı, herşeyin hayırlısı olsun 🌸 sağlıklısı olsun.
muzicem583_ gvnrzz ayni seyi bende yasadim ve hislerim yaniltti beni 1 kizim var birde oglum olsun yeter diyordum gonlumden erkek istiyordum taki dusuk riski oldugunu ogrenene kadar ogrendikten sonra saglikli bir sekilde dogmasiydi gonlum erkek isterken hep kizim olacak diyordum cinsiyetini oggrendigimde erkek cikti hislerim beni yaniltti sukurler olsun dusuk riskimde suan icin gorunmuyor ….
demetov gvnrzz ben rüyamda 2 kez erkek gördüm kız bebeğim olacak. ve hiç kız hissetmemiştim ama inanın ki farketmiyo. o bekleyiş merak heycan insanı mutlu ediyo sadece
sarilale123 gvnrzz bende sizinle aynıyım hep oğlum diye sevmeye alışmışım karnımı bile severken oğlum demek geliyor ama kız için çok dualar ettim.Rabbimmkabul etsinn sağlıklı bir kızım olsun inşallah
Momlife_ Ben bekarkenden beri hep kız çocuğu hayali kurardım hamile kalınca ya vicdan yaptım erkekse üzülmeyin hazır olayım diye ya da çevremde çoğu kişi kesin erkektir dediği için erkekmiş gibi geliyor ama tabi arada ya kız da olabilir aslında bi ihtimal diyor bu his mi bilmiyorum ama benim durumum da bu😊
yasem1 İlki kız olsun babaya düşkün olsun ağlarken bile baba diye ağlasın kız olsun istedim hep hamile olduğumu öğrenince de hep net ve emin olarak doktor ne olcak diye sorunca bile kız olcak dedim hep kızımız oldu 13 aylık şimdi. 18+1 ikinciye hamileyim bi kızım var bide oğlum olsun diye istedim ama hiç bi hissiyatım yoktu bunda kız da olabilir erkek de diye bekliyordum cinsiyet öğrenme vaktini bu da erkek çok şükür sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü büyüyüp giderler inşallah. Sizinde gönlünüzdekini versin inşallah Allah.
Dmlirmak gvnrzz evet hep kız istiyordum karnım da erkek karnı gibiydi hurafe olan bütün cinsiyet tahminini denedim erkek çıktı ama içim hep kız hissediyor ve istiyordu kızım oldu çok şükür
Momlife_ Dmlirmak peki sağ tarafta mıydı sol tarafta mı doktor hep benim soluma bakıyor bebek solda galiba😂