Gks_01 hilalyesil valla devlet hastanesinde 4+6 da göremediler vajinal bakmayı teklif etmişti . 1 gün önce özele gitmiştim küçükte olsa görünmüştü karnımdan cihazdan cihaza farkediyor . Keseyi görmeden 2 gün önce betam 5100 dü beklemekte fayda var
gizemm65 hilalyesil 2000 olunca alttan . 3000/4000 olunca ise karından gözüküyor . Beklemekten fayda var
hilalyesil busu1 ilk hamileliğim olduğu için çok merak ederim böyle şeyleriii ❤️ bakalım görürüm inşallah yakında
esraezerr busu1 Beta kişiye göre değişiyor canım, bende 1028’de (4+3) kese görünmüştü. Sadece 1500-2000 arasında kesin görmeyi bekler doktor aksi sağlıksız gebelik oluyor zaten.
gizemm65 esraezerr birşey soracağım benim betam en son 1000 küsürdü tekrar kan vermeme gerek var mıdır ya kolum mosmor oldu çok acı çekiyorum
hilalyesil Gks_01 evet hastaneden hastaneye değişebiliyor diyenler olmuştu . Bakalım bekleyip göreceğim o zamann 🌸🌸
umutoglumm Gks_01 keseyi gördükten ne kadar sonra bebeği kalp atışını gördünüz bugün normalde 6 haftalık benim bebek gorunmedi hala 😞
esraezerr hilalyesil rica ederim beta çok güzel artmış ama muhtemelen sağlıklıdır sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️
esraezerr gizemm65 artış olduysa birkaç kez artık 1000 üzerinde gerek yok bence ya kontrolünüz ne zaman
gizemm65 esraezerr gittiğimde kese işin alttan bakalım dedi kabul etmedim biraz bekleyelim dedim . 15 aralıkta gidecem ki stressiz görelim şehir hastanesi olduğu içi malumunuz 😀
esraezerr gizemm65 alttan muhtemelen görünürdü de iyi yapmışsın garanti olur hem ben de çok geriliyorum vajinal ultrasonda 😂