Sngl25 Merhabalar, nişanınız hangi renkte ve nasıl geldi? Kanlı gelen varmış..ben beyaz nişan gördüğümü düşünüyorum ama beyaz nişan olmadığını söyleyenler var.
Seyda-06 Sngl25 sarımsı oluyor genelde veya kanlı beyaz akıntıdır direk sanmıyorum nişan olduğunu benim nişanım sarı kanlı akıntı olarak geldi sonra doktorun muayenesinden sonra baya kahverengi bi akıntı geldi 1 haftadır doğum gerçekleşmedi ama 40 ı geçtim
hakkah24 Sngl25 İlk kahve sonraki gün baya kanlı gelmişti benim ama benim kanamam çoktu doğum sürecinde de ondan olabilir.
bsrayksl2 Sngl25 beyaz nişan olduğunu duymadım hiç ilk doğumumda açık kırmızı bir renk gelmişti canım beyaz akıntı olabilir mi acaba
Sngl25 bsrayksl2 hiç bilmiyorum yarın bir mesaj atıp sorayım doktora. İmternette beyaz olan var diyende var kahverengi ve ya şeffaf kanlı olan diyen de var. Ablamın 2. Bebeğinde beyazmış. Diğer 2 çocuğunda kanlıymış.
bsrayksl2 Sngl25 kesin bilemediğim için bir şey diyemicem ama inşallah nişansa da kolaylıkla olur umarım doğumun canım Allah yardımcın olsun 🌸
birthecene Sngl25 beyaz pelte gibi yeşilimtrak bi beyaz köle gibi geliyor bazısının bazısının da kanama şeklinde geliyor
Nurevc 38+2yim nişan olduğunu nasıl ayırt edebiliriz. Nişan geleceği zaman veya geldikten sonra sancı acı çekiyor musunuz. Yada bolluk oranı nedir
bsrayksl2 Nurevc nişandan sonra zaten ağrı hissettirmeye başlar bir süre sonra canım yani doğumun ben başlıyorum deme şekli gibi düşün sancıyı da nasıl anlarım dersen o sana kendini anlatıyormuş 😅 düşünmeye gerek bırakmadan işte buymuş diyorsun
Sngl25 Nurevc Ben hep ağrı çektiğim için bilemiyorum. Benden gelen nişan mı değil mi onu da bilmiyorum. İlk önce sabahın 5-6 gibi ağrıyla uyandım uyandığımda bağırıyordum nefes al ver yapıyordum. Daha sonra aynı sabahın akşamı 3 kez genital bölgeme ağrı girdi. Tuvalete gittim. Beyaz akıntı gördüm ama daha önceki normal akıntı gibi olmadığı için nişan olduğunu düşündüm.. ondan sonra da bir ağrı sızı yaşamadım belki de benimki nişaan değildi.