Merveoz 40+1 hafta hala sancı yok belirti yok 🤷🏻♀️ Doğumu başlatmak için doğal yöntemler lütfenn . Yürüyorum ayaktaym sürekli spor yapıyorum ama yok tık yok😒🤷🏻♀️ Neden gelmiyor bu bebişler?
Deletedmom277 Merveoz Bu haftadan sonra doğal yolla gelmezse zaten alırlar kaka yapma durumu olabilir o yüzden inşallah kendi sancınız gelir 🤗
Mrstugrul Merveoz ben de 39+2 haftaligim. Beklemek cok zor gercekten. 40da da gelmezse gekrar konuscaz dedi sanirim yatis verecek. Sana ne diyo doktorun
Merveoz Mrstugrul bana 1 hafta daha bekleyebiliriz 3 gün arayla kontrole gel dedi sancın olmazsa suni vercez dedi
Memmedova 39+2 den selamlar🙋 2gün önce nişanımızda geldi ama ne agri var ne sancı bir tek bel agrim var
Beyzan Bebe ben de 38 deyim adet ağrısı gibi ağrım var bir iki gündür ama gerisi Yok ne nişan ne sancı burda 40 ı geçmiş hamileleri okuyunca ben erken moda girmişim daha çok varmış diyorum😁
Ezgiiiiia 39+5 olduk bizde de tık yok🤦🏼♀️Merdiven in çık bunaldım valla gelsinler artık sevelim bebişlerimizi🥰
Cgdm35 Bende 40 olacağım yarın ama hiç bir belirti yok pazartesi kontrole gideceğim doktorum son bir değerlendirme yapacak sezeryanla dogum olabilir 😬