Sevdece Kizlar 33 haftalik olduk hala isim bulamiyoruz. Dinimizce anlamlı bir isim olmasını cok istiyoruz ama ilk akla gelen Ömer Yusuf talha enes gibi isimler olmamalı çevremizde cok yakinlarimizda hep bu isimler var. Sizin bu konuda tavsiyelerinizi almak istiyorum
Kitappsever_1 Sevdece bende bekliym eşim illede hayırlı isim diyor ama çevremde herkeste var isimler Yakup ve Eyüp dışında onlarda çok eski geliyor bana
Miniksincapp Sevdece Tarık ve Furkan olabilir diğerleri kadar sık tercih edilmiyor ama bence çok güzel isimler
Sevdece Kitappsever_1 evet ya cok ağır eski isimler var ya da hep yakin çevremizde kullanılmış ne yapicaz bilmiyorum bulabilseydik hayirlisiyla 💆♀️💆♀️
Sevdece Miniksincapp furkan ismi cok güzel ama nedense yaramaz oluyorlarmış gibi geliyor. ama tarık aklımda olan isimlerden biri benim de hoşuma gidiyor hem anlam olarak da kötü değil
Sevdece ruyyaa zeyd ismi cok tatli ama onu da eltim istiyordu bir gün olursa diye yaklasamiyorum tesekkur ederim önerileriniz icin 😘
Sevdece uykusuzann3 tesekkurler onerileriniz icin bera ismine suan cok sicağım Halil ismini de cok seviyorum ama esim yanaşmıyor
Sevdece mamiali yavuz bir tık sert mizac andiriyor bende ama benim gönlümden de Yusuf selim geçiyor bazen 🫠
fayting Sevdece ben Yahya düşünüyorum. Hz. Zekeriya Allahtan bir evlat istiyor hem de eşi kısır ona mücdelenen ise Hz . Yahya.
Sevdece fayting guzel bir tercih hayırlı olsun bebeginiz icin fikir verdiğiniz için de tesekkur ederim 🌺
momyy280_ Sevdece ben de dini bir kitapta okumuştum Bera ismi erkek bir sahabi ismiymiş bir araştırın o da çok güzel bence kimsede duymadım
Sevdece momyy280_ evet sahabe ismi cok da tatlı geliyor kulağa, bera bin malik de cok cesaret ve kahramanligiyla bilinirmis aslında anlami da güzel. Aklımdaydı ama biraz arka planda kalmıştı hatirlattiniz teşekkürler 🫶
cylnboran04 Sevdece huyu maşallah güzel söz dinler yeri gelınce hırcın olıyor arada ama adını çok güzel tasıyor
Karumrysa Sevdece karakter özellikleri nasıl oluyor acaba bir de kolay zorbalayacak isim dediler sizce de öyle mi