duygunurs Hanımlar doktor gyno ferro sanol yazdi ama midem sanki delindi acillik olacaktım. Normalde venatura bsiglinat demir c kullanıyorum çok iyi geliyodu. Gebelikte kullanan oldu mu hic?
ozlemyilmaz60 duygunurs ben kullandım canım bana herhangi bi yan etki yapmadı ondan olduğunu emin misin
Boysmom2 duygunurs Ondan olduğuna emin misiniz ben hamile olmadan önce onu kullandım bende alerji yapmıştı yüzüm pul pul dökülüyodu bıraktım başka bi tane kullanmaya başladım acaba sizde de yan etki falan mı yaptı
duygunurs ozlemyilmaz60 evet eminim dikkat ettim onu içtiğim gün oluyor içmeyi biraktigim da bi sorun kalmiyor
duygunurs Boysmom2 evet eminim midem cok hassas her demir kullanamiyorum normal ferro da kullandım aynısı oldu bir tek c vitaminli olanlar mideme dokunmuyor.
ipekbocegiim duygunurs Ferro sanol öyle pislik bi ilaç ki adını bile duyunca travmalarim tetiklendi 🥲 doktorunuza ilacı değiştirtin en iyisi
duygunurs ipekbocegiim değiştirin dedim bir ilaç yazmış 1000 tl. Vitaminim de zaten 900 tl. Yani özele gitmedim ama özele gidiyor gibi para veriyorum 😁 maalesef sürekli alamam o ilaçları