Seda_nur4760 tükürükten olabilir mi kızlar yoksa alerji falan mı genetal bölgesi de böyle pişik diyordum ama yüzü de böyle olunca merak ettim
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Seda_nur4760 Seda_nur4760 benimde yegenim böyle salyasından oluyor seninde kız tükürük olıyosa çok ondandır
ru_a6 Seda_nur4760 Kesinlikle alerjik bir çocuk. Eğer 6 ayı geçtiyse immünoloji bölümüne ramdevu alın alerji testi yaptırın
Seda_nur4760 melteW duş aldırdım canım üzeri de ince aslında kalın değil ama parmağını ağzına götürüyor tükürük akıyor bende ondan diye düşünüyorum ama. Bilemdim
smglyrk Benim kızımda böyle başladı sizinki nedir bilemem ama doktora danışın bizde süt alerjisi barmış resmini atsam ağlarsınız berbat oldu ilerleyince ya i demem o ki doktora danışmakta fayda var
Seda_nur4760 smglyrk dewam sütü veriyorum pişiği hiç bir şekilde geçmiyor cildiye ye götürdüm bez bölgesinde vardi sadece dedi bezden dolayı alerji olsa her yerinde olur sadece burda olmaz demişti
ru_a6 Seda_nur4760 yok canım yüzde de çıkar kaldı ki poposunda da var diyosunuz bişey alerji yapmış belli ki