Aynuryilmaz Merhaba 11. Haftamdayim haftaya tarama testimiz var 10. Haftamda kontrolümde sanki doktorum anladı cinsiyetini ama söylemedi 12. Haftada öğrenenler oldumu ?
Aysnurrr Aynuryilmaz benim 12. Haftada belli oldu. Yani büyük ihtimalle erkek dedi. Odasındaki ultrasondan baktı. Suan 15 haftalığız acaba kesin mi diye düşünüyorum hep
Aynuryilmaz Aysedgrlikrkmz kemik yapısından anliyormus doktorlar ama tam netleşmeden söylemez lermis bazilarida söylüyor ama arkadaşım a %80kiz demiş eli ayağı düzgün olsun ilk bebeğim cinsiyeti önemli değilde insan merak ediyor işte 😬
Semuss Bende gittim 12 haftalıkken öğrenemedim ama bazıları söylüyor diyorlar görmedi mi bilerek mi söylemedi anlamadım bi dahaki Ay dedi 😕
TugbaDnz Semuss benim doktorum 16dan once genel olarak salliyo doktorlar ya tutarsa diye soyluyolar net emin olmadan zaten % orani veriyo dedi. cok meraklisindir kesin ama beklemelisin net ogrenmek icin :))
Aynuryilmaz Senanuurrr ya aylarca kızım veya oğlum diye sev göbüşü sonra tam tersi olsun garip bir durum 🤔
TugbaDnz Ben 13de 2li teste gittim usg erkek sanki ama salliyorum suan bet degil dedi :D 14de kan sonucu almaya gittigimde tekrar bakmasini istedim gecen hafta fena sallamisim kiz gozukuyo dedi 🤷♀️
Aynuryilmaz TugbaDnz evet beklemem gerekiyor Anlaşılan ya merakmı bilmiyorum yada hamilelikte çoğu anne bu pisikolojiye girermiş o evredeyim sanırım 🙄
Gazell Canım çok doğru çıkmıyor söylesede bana pipisi yok kız dedi ama 16da öğrendim erkekmis o haftada pipisi bile çıkmamışti
Metonya Aynuryilmaz biz doktorumla bir çıkıntı olduğunu görmüştük erkek gibi görünüyo ama değişebilir kesin değil dedi 16. Haftada kesin erkek olduğunu öğrendik
Habibee Aynuryilmaz benimkide gostermedi kendini bacakları kapali dedi doktor bidaki kontrole gittigimde öğrendim canim kiz dedi bebegin pozisyonuna bağlı
Aynuryilmaz Habibee evet kızlar saklar derler rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
TugbaDnz Semuss banada cuma gunu kiz gibi dedi iste cokta kiz olcak diye soylemiyoruz kimseye yanilmistir belki
Aynuryilmaz minikkurabiyem2019 evet bende öyle düşünüyordum arkadaşıma söyleyince doktor araştırdım öğrenen olmuş baya 🙄