leomom01 Göğsümde kahverengi kisimde pütürcük kabarcıklar oldu bir gece de gebe degilim, erken gebelik belirtisi mi başka bişey mi acaba
mucizem__ leomom01 yani böyle şeyleri nerden duyuyorsunuz bilmiyorum ama çok tuhaf geliyo bana bir kadın gebeyse günü geçer test yapar gebe olduğunu öğrenir bakın ben bile mide yanması ile öğrendim yani midem yanmasa hastaneye gidip çok sonra öğrencektim
Deletedmom_298 leomom01 süt kanalıyla ilgili değil canım bendede var bahsettiğin şey hamile değilim hormonlarla ilgili, ama hamilelik belirtisi de olabilir 🤔
mlsmrtgl leomom01 bende regl öncesinde de oluyordu. Regl süreci belirtileri ile gebelik belirtileri benzer.
Deletedmom_298 mucizem__ terslemenizi anlayamadım bende 😊 heyecanı hevesi kaygısı sizinle aynı olmayabilir sorduğu soru da gayet mantıklı burda herkes küçücük bir umuda sığınıyor hoşgörülü olmanız dileğiyle 🙏
mucizem__ Deletedmom_298 yoo siz yanlış anlamışsnz terslemedim ki normal bir soru sordum, biliyorum insanlar küçücük umuda sığınıyo benim de kızım 1.5 sene sonra oldu kimin ne hissettiğini iyi bilirim sadece herşeyi gebeliğe bağlayıp üzülmesinler sonrası daha da hayal kırıklığı