lidya_15 senaakck canım selam, ben dün piki gördüm değerlendirdik. İlk defa ovülasyon yaptım. 3 gün boyunca değerlendirecek miyim? Bir de sizin ilk denemede mi tuttu?
havva_5 forumm bugün de olsa çok iyi olur bence, kendim de takibe gidiyorum doktora, o da böyle tavsiye ediyor, bugünü de değerlendiriver ya 🥰 inşallah tutar
Mutlubiriol forumm o kadar merak ettim ki canım seni takibe aldım inşallah hamilelik görürsün ne kadar zamandır deniyorsun ve ovulasyon kullanıriuorsun ☺️
havva_5 forumm çatlamadan sonra yapmanıza gerek yok çünkü artık ikinci çizgi hep silik çıkıcak ama siz bilirsiniz. Ben şahsen yapmıyorum çatlamayı gördükten sonra
senaakck lidya_15 ilk denemede tuttu canım. Pil gördüğün gün bir de ertesi günü değerlendir yeterli. Ben öyle yapmıştım 🥰
Cukulutalisalep lidya_15 baktım profilinden de dün görmüşsün yumurtlama bugünde pozitif çıkar normal yarın çatlar bugünüde değerlendir
forumm havva_5 ıyıyım cnm meraktan ölücem cnm ya ben piki görünce ılıskı yasadım ama catlama gunu yapmadım pıkten snran ettsı gunu catlama oldu sence pik günü hamıle kalma olasılıgı varmı
havva_5 forumm elbette var en önemli günü değerlendirmişsin aslında. Doktorlar sonraki iki günü de değerlendirin derler ama her zaman denk gelemiyo. Peki çatlamadan sonraki günü değerlendirebildiniz mi?