Yagmustoprak1 7 ay boyunca kusmam falan olmamıstı 30-6 yım suan hem mide yanması hem kusma varrrr ne yesem kusuyorum aynısını yasayan var mı naptınız sinirlerim bozuldu
Nursevv Yagmustoprak1 ay yanmamı benim kafası direkt Miğdem de çok ağrı yapıyor hiç bişey fayda etmiyor miğde sıkıntım vardı zaten daha kötü oldu şimdi
mucizem__ Yagmustoprak1 yanması normalde bulantı için bir şeyden tiksinmis olabilirmisiniz yada şu sıra salgın var sulara dikkat edin
Mapiamapia Yagmustoprak1 merhaba benimde 31 hafta bendede 1 haftadır mide bulantısı var kusma olmadi sanırım göbek büyüdükçe.organlqrin yeri değişiyor baskıdan
Mavisss12 Yagmustoprak1 ay nolur 5 ay çektim kusma bulantı çoğul gebelik bide 30 haftaya girdim . Mide yanması kaburga ağrıları bide kusma bulantı olmasın nolur :(((
sorenita_ doktorum rennie duo yazdı bana valla bi çay kaşığı içiyorum yemeklerden sonra baya rahatlatıyor doktora söyleyebilirsiniz rahim büyüdükçe mideye baskı oluşuyor
babysux Haftadayım 3. Aydan beri sürekli mide bulantısı kusma var kimisi böyle oluyormuş endişe etmeyin ama çaresi yok ben bulamadım yani hala akşamları kusuyorum
salihaaras Gaviscon surup içebilirsiniz mide asidini dengeleyip bulantıları rahatlatıyor haplar vs de var ben 28 haftadır bulantı ve kusma sorunuyla baş etmeye çalışıyorum fakat sizin yeni başladı başladıysa şurup yeterli olacaktır