Munselduman Kızlar selam. Perşembe günü zeynep kamil hastanesine randevum var. Detaylı ultrason için doktorun antenatal bölümünü açmasına gerek var mı yoksa direkt o bölüme randevu açık oluyor mu bi yardımcı olur musunuz 🙏
Munselduman Ayseguls_baby aa öyle mi hiç bilmiyordum. bölüm nerde çıkıyor peki kadın doğum doktor bölümünde mi yoksa kendi ayrı bölümü mü var?
Ayseguls_baby Munselduman dur bakıp resmini çekeyim sana Hastane randevu al - Genel arama bu şekilde girip doldur buraları canım
Munselduman Ayseguls_baby çok teşekkür ederim denedim ve çıktı gerçekten ❤️🙏 ama en geç 24’üne kadar veriyor randevu benim haftam 31’inde doluyor siz ne zaman alabildiniz randevu 🙏
Ayseguls_baby Munselduman 2 hafta sonrasına randevu veriyor canım hesaplayıp ona göre alabilirsin. Ben 21. Haftada detaylı çekilmiştim 19. Haftada randevu aradım 21. Haftaya denk getirdim ❤️
Munselduman Ayseguls_baby ben de 18+5 im şu an 🙏 kolayca randevu bulabilir miyim bulamam diye endişeliyim biraz :/ bir de nasıl çektikler memnun kaldınız mı ❤️
Ayseguls_baby Munselduman sen şimdiden randevu bak canım özellikle sabah 10 da bak sistem yenileniyor, gün içinde de devamlı bak bazen iptal randevu oluyor hemen alırsın. Memnun kaldım 30 dk sürdü benimki ❤️
ichbinkb Munselduman Her gün sabah 10’da ve akşam 23.59’da bakıyorum ve bir türlü randevu bulamadım. Tam 19. Haftamda baktığımda bir gün sonraya çıkmıştı. Ama o da uygun değildi malum. Daha sonrasında hiçbir şekilde denk getiremedim.
Munselduman ichbinkb hadii ya kötü olmuş :/ inşallah bulursunuz siz de 🙏 özel hastaneden de randevu aldım hiç bulamazsam oraya gideceğim. Siz Zeynep kamilde mi takiplisiniz?