Rojdiyebiri Birdbox uygulamadan benimki de 3 hafta 5 gün gözüküyor ama tabi en sonki regl tarihine göre benim yumurtalamadan sonraki 9. Günüm bugün
gulsumkus Rojdiyebiri kabızlık dolgunluk kasık ağrısı tüm belirtilerimiz aynı sanki kendim yazmışım gibi okudum 😂 ama maalesef ben 4 gün önce regli oldum normalden farklı çok az kanamam oldu ama umudum bitti 😢 siz güzel haberler alırsınız inşallah
serpilspnc Ben de elendim bu ay da regl oldum, doğru zamanı bekliyor diyelim sakıncalı sorunlu bi gebelik olmasın yeter ki sağlıklı olsun hepimiz için
gunes111 Rojdiyebiri kız hamile olduğunu yeni duydum çok mutlu oldum adına sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel ve çok iyi anne olacaksın inşallah seninle yumurtlama günümüz aynıydı sana zahmet bana Ovalasyon testini atarmıson birde kullandığın ilaççoldumu
Rojdiyebiri gunes111 kullandığım ilaç yoktu sadece doktora bebek planladığımı söyledim vifolic diye folik asite başlattı beni o kadar
gunes111 Rojdiyebiri ilacın resmini atarmısın birde birde pik olduğu zamanmı değerlendirmek daha iyi çatlama olduğu zamanmı siz 30 Aralık pik oldu agın biride çatlama hangi günü değerlendirmek daha önemli siz sabahı beraber olduk dediniz ayın birindeyse geceyi bağlan bir ve ikide oldunuz demi yoksa yanlışmı anladım çünkü ben pili yakaladığım zaman afedersiniz elimle kavgalıydım yaptık ama bildiğin boştu ayağımı giti yani afedersin içime değil sadece 30 arakığı pik olanı değerlendiremedim doğru düzgün
Rojdiyebiri gunes111 ilaçla alakası yok ki o sadece rahmi bebeğe hazırlıyor ben 3 ay folik asit kullandım yumurtalama testiyle hamile kaldım ben her gün değerlendirdim 25-26-27-28 kasım değerlendirdim 29 kasımı es geçtik 30 kasım akşamı ve 1 aralık sabahı değerlendirdik ilişki sonrası belime yastık koyup yarım saat uzandım böyle Doktor bana Hamile kaldığın gün de 27 kasım dedi bana ama yumurtalamam 30 kasımdı
murdia Kızlar üç gün önce betahcg 6 çıktı sizce gebelik var mı? Femara kullandım 18 mm yumurta oluştu. Çatlatma iğnesi yaptım. İğneden sonraki 8 inci gün kan tahlili verdim ve 6.0 çıktı.
birprensannesi98 murdia 2 günde bir baktıran lazım yukselirse değer var demektir yukselmezse büyük ihtimalle regl.olursun zaten
murdia birprensannesi98 inşallah hayırlısı ile yükselir. 4 yaşında çocuğum 2 yıldır istiyoruz Ve pkosluyum😟
birprensannesi98 Bende galiba hamileyim daha kan veremedim yarın kd randevu aldım gidicem 2 gün önce testte çift çizgi gördüm ondan öncesinde aşırı mide yanmam vardı sadece
murdia birprensannesi98 3 geçti ve ben bugün tekrar tahlil yaptım Betahcg 2.0 yani bu ay iptal. Hayırlısı inşallah. Rabbim güzelleştiriyordur diyelim inşallah🤲🏻
Deletedmom_878 Rojdiyebiri canım hangi yumurtlama testini kullandın pik olduğu gün mü ilişkiye girdin çatladığı gün mü bilgilendirirsen sevinirim
gunes111 Rojdiyebiri canım bence doktor doğru söylüyor herkes Ovalasyon göre hamile kalmıyor bende ayın 30 beraber oldum ayın bir ve ikisi diğer günler küstük zaten gene Allahın işi nr demek istedimı anladınmı