Birdbox gunes111 bu ay denemiştik reglimi altı gün kala yaptigimda erken gebelik testi negatifti iki gün kala yaptigimda silik çizgi vardı tam renkli günümde gidip kan verdim 40.8 çıktı
Cansu424 gunes111 ben akıntı fazlalığından anladım okadar fazlaydı ki çamaşırımı çok ıslatıyordu. İstemsiz çiş kaçırdım falan sanıyordum. Daha önce hiç yaşamamıştım . İlk hamileliğimide unuttum 8 sene geçti 🙈
hilalyesil gunes111 tek belirtim reglimin gecikmesi oldu . Öncesinde ihtimal vermediğim için gebelikte önerilmeyen her türlü şeyi yapmışım onu fark ediyorum 😂
Rojdiyebiri gunes111 sat 13 kasım 16 kasımda iyileştim 29 kasım pik oldu 30 kasım çatladı bir dahaki adet tarihim de 10 aralık
Rojdiyebiri gunes111 önemli olan adet tarihinden mnce test yapmak değil ki 29 kasım pik oldu 1 aralığa girdiğimiz gece de çatlama oldu yumurtalama gününden 10 gün geçmesi gerekiyor onu bekliyorum şu an dpo7 yarın da dpo8 yumurtalamadan sonraki 8. Gün yani zaten bu günlerde yerleşme oluyor hcg hormonu daha yeni yeni salgılanıyor negatif görüp kendimi üzeceğime sabır edip doğru zamanda yapmayı bekliyorum 🥹
gunes111 @“rojinaydin”# Rojdiyebiri ben 17 kasım adet gördüm 6 gün sürüyor adetim eşimle bayadır sorunlar yaşıyorum ayın 30 pik oldu ben bu anı bekliyorum eşime başka zaman tirip atarım diye düşündüm 😅🤭 ayın 30 pik oldu ayın 1 çatlama oldu sanırım sizin yumurtlama iki gün sürmüş şimdi aynı gün çatlama görmüşüz senle senin Berfin varmı şimdi ne zaman kan verecem deniştiniz
annebaru Rojdiyebiri canım bende oldu belki sizlerede olur diye yazıyorum ben hiç yumurtlama takibi yapmadım adetim bittiği gün düğünüm olmuştu ve ben o hafta içinde hemen hamile kaldım 5 sene önce 2.çocuğu düşünüyorduk yine adet biter bitmez ilk hafta hamile kaldım eğer dediğiniz gibi yumurtlama takibi olsa benim âdetin bitimi 14. Güne falan denk gelir beklemem gerekirdi Yumurtlamayı takip etmeyin demiyorum ama adet biter bitmez hamile kalma olasılığıda yüksek bence değerlendirin
Rojdiyebiri neyazsamkii 4 tane erken gebelik testim var sanırım 4 gün her sabah test yapıcam 2 tane de normal gebelik testi var🥹 yarın sabah yapıcam beklemede kalın😂
Rojdiyebiri gunes111 Benim yumurtalıklarımda küçük kistlerim vardı ama doktor bana zararlı değil aksine yumurta yerine geçiyor gebe kalma şansın çok yüksek bu kistler senin gebe kalmana yardımcı olur dedi hatta yumurtalaman 2 gün falan sürer demişti 😂 Benim belirtim normalde sırt ağrım olmaz sırtıma ara ara sızlama oluyor bi gün sol kasığımda bi gün sol kasığımda orta kısımda elektirik çarpması gibi çekilme oluyor batma oluyor birde doluluk hissi var ve tabi yoğun kremsi sulu akıntım var göğsüm şiş ama acı yok uçlarında %10 acı var az yani birde 3 gündür uykudan çok zor uyanıyorum başım çatlıyor uyanınca ayağa kalkınca gözüm kararıyor falan böyle belirtiler var umarım yerleştiği içindir🥹 birde tabi yıllarca kabız olmazdım 3 gündür kabızlık birde gaz var🫢
Rojdiyebiri gunes111 Ben de 11inde kan vermeye gidicem keşke böyle hamilelik isteyen biriyle reelde arkadaş olsaydım birlikte test yapsaydık belirti kollasaydık 😂
gunes111 Rojdiyebiri ayyyyyyy hadi inşallah her okuduğum her satıra ayrı mutlu oldum inanırmısınız çok uyku çok gazım vardı ve çok yatıyordum kendimi umutlandırıp kandırmak istemiyorum inşallah Rabim bize bu ay anne olmayı nasip eder bu yıl kapanmadan dualarımızın cevabini alırım birde ben girip oldum kabız oldum aynı şekilde uyku düşenimde çok bozuldu çok yatmaktan belim dersiniz bütün gün eğilmişimde çatlıcak gibi meme uçlarımda kuruluk var yani aynı belirtilerin olması çok mutlu etti beni ben sadece ayın 30 1 ve 2 değerlendirdim dedim gibi eşimle konuşmadığım için diğer günleri değerlendirmedik piki görünce kocamı hemen odaya çağirdim 😅
gulsumkus Rojdiyebiri kabızlık dolgunluk kasık ağrısı tüm belirtilerimiz aynı sanki kendim yazmışım gibi okudum 😂 ama maalesef ben 4 gün önce regli oldum normalden farklı çok az kanamam oldu ama umudum bitti 😢 siz güzel haberler alırsınız inşallah
serpilspnc Sadece çok hafif kasık ağrım var minik minik girip çıkan yarın kan vericem bakalım, genel bilinen başka hiçbir belirti yok ama, regle 2 gün var
Rojdiyebiri serpilspnc Benim de adete 2 gün var ama yumurtalamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş hesapladığımda refl tarihim de ileri atılıyor
Rojdiyebiri neyazsamkii İnnovitanın 2 erken gebelik testi var Birde ar+ı med var iyi mi acaba bu testlerde