Merryy 5+2 de keseyi görmüştük rahat bi şekilde ama doktor rahmin geriye doğru dedi iki gün öncede iki üç damla kan geldi doktora gittim baktı keseyi gördü ilaçlarını kullan dedi iki gün sonra gel demişti bugün gittim 6+1 deyim ve yine bebek gözükmedi alttan muayene etmek istedi ben istemedim sonra karından baktı kesenin gelişimi gayet güzel dedi 19 mm dedi 6 haftalık gözüküyor dedi ama bebek gözükmedi acaba rahmin ters olması engeller mi bunu ikinci gebeliğim ilki kalbi durmuştu üzülüyorum yine aynısı olcak diye 😔
Ebrs Merryy canim, rahmin ters olma durumunu bilmiyorum ama 6 haftalikken benimde bebeğim görünmemişti 8 haftalikken anca gördük. Postun ustte kalsin diye yaziyorum. Allah saglikla yavrunu kucagina almayı nasip etsin insallah 🙏
Aysnurrr Merryy benimde rahmim tersmiş . Ama 5 haftalıkken keseyi gördü 6 haftada kalp atışını duymuştum . Suan 15 haftalığız . Bazen geç gözüküyormuş öyle bir durumdur gönlünü ferah tut
Edanr Merryy rahmin ters olmasi hic birseye engel degil canim soyle dusun herkes sag elini kullanirken sen sol elini kullaniyrsn gayet normal doktorum bana bole anlatmisti sadece bebek biraz daha buyuyunce gozukuyormus oyle
Esra7261 Merryy benimde rahmim ters ama hiç bi sıkıntı yaşamadım. Hatta hiç bir yan etkisi yok ters rahimin. Normal rahimden farkı yok.
Ozkansultan Benimde rahimim ters ama bu bebeğine zarar vermezmiş kuzum alttan muane oldum da göründü benim bebeğim de hatta 8. Haftada kalbini yine alttan bakınca duydu çok şükür 🙏içini rahat tut sende bende çok korktum boş mu acaba kese falan diye
Merryy Ozkansultan inşallah benimde öyledir canım bende çok korkuyorum peki karından ne zaman gördünüz bende burda okuduktan sonra içim biraz rahatladı geç görünüyormuş galiba ters rahimde karından
Ozkansultan Merryy benim karnımda 10 haftayı geçince gösterdi kendini kuzum ama eğer bir sakıncası yoksa en azından seni rahatsız etmeyecekse bayan bir doktora da olsa alttan bir muane olmanı tavsiye ederim en azından bazı şeyler için erken önlem olur
Merryy Ozkansultan öyle yapıcam artık canım haftaya gidince gözükmez ise alttan tercih edicem artık inşallah bi sorun sıkıntı olmaz 🙏🏻
Ozkansultan Merryy içini rahat tut kuzum 🙏 hayırlısı ile biseycik olmayacak bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Merryy Edanr evet canım okudum o yorumları geç gözükmüş çoğu kişinin inşallah benimde öyle olur gözükür herşey normal çıkar ikinci gebeliğim ilki kalp atışı yoktu aldırmak zorunda kaldım bunda da korkuyorum açıkçası 😔
Merryy Esra7261 farkı yok evet ama çoğu kişi geç görmüş bende bugün gittiğimde göremedim o yüzden endişelendim canım ama kesenin boyutu güzel dedi doktor inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏🏻