cheery Kızlar 5. Gün embriyosu transferi olup kanda ve idrarda en erken kaçıncı gün öğrendiniz.transfer gününü sayıp saymadiginizi da söyleyin lütfen
anneoluyorummm103 cheery 5.gün idrar testinde öğrendim yaptıktan 5dk sonra çıkmamıştı çöpe atıp 1 saat sonra gidip tekrar baktığımda çok silik bir çizgi çıkmıştı. 8.günde kan testi verdim 183 çıktı
Deletedmom_298 cheery 8.gün öğrendim ama değer çok düşüktü maalesef bence erken öğrenmeyin 2 günde bir test vermem gerekti moralim bozuldu süreç uzadı 10 gün umutla beklemek daha güzel
Semra_ayzit cheery ben transfer gününü de sayıp 8. Günde erken gebelik testinde pozitifi almıştım darısı size inşallah
Semra_ayzit anneoluyorummm103 aaa benimde öyle olmuştu. 2 dk bekledim çıkmadı baya bi ağladım eşim bir de ben bakayım dedi çöpten çıkarınca çift çizgiydi bana şok olmuştum 12. Günde de kan vermiştim
ebru212326 Erken test yapmayın doktorun dediği tarihte kan testi yapın . Beklemesi çok zor biliyorum . 12 13 gün sonra kan testi yaptırın
3kedili2bebekli cheery 7. Gün idrarda negatif gördüm 10. Gün kanda 730 değerle pozitif gördüm yani erken test yapmayın doktorunuzun dediği günü bekleyin olumlu düşünün ve embriyonuzla yani müstakbel bebeginizle konuşun burdasın biliyorum vs diye ☺️
furkanefe2941 cheery transfer günüyle birlikte 7.gun öğrenmiştim 5.gun idrar testi yapmistim çıkmamıştı sonra kan verdim 49 la başladık ama doktorum 10.gun değeri önemli bizim icin demişti
nurates444 Zeynepppp01 merhaba sonra değerleriniz nasıl arttı acaba 2 katı şeklinde mi yoksa küçük küçük mü