babyduru1 Merhaba daha önce düşük yaptığım için bu sefer fetal DNA yaptırmak istiyorum yakın zamanda Eskişehir’de fetal DNA yaptıran, süreçle alakalı yardımcı olacak birisi var mı? Şimdiden teşekkürler.
Alone babyduru1 kaç haftalık gebesiniz ? Ben bir sene önce Eskişehir’de yaptırdım. O zaman 440 tl gibi bir rakam ödemiştim. En az 12 haftalık olmanız gerekiyor ve sonucu en az 3 haftada çıkıyor. Gidip ya kendiniz ya da eşiniz elden sonucu alabiliyorsunuz. Ben Ankara’dan gitmiştim ama bende şöyle bir sorun oldu sonuç için tam 5 hafta bekledim sonra kan ile çalışılamadı dediler tekrar kan istediler tekrar gittim tekrar bekledim felan. Ve yine sonuç için gittim. Yani 3 kere git gel zor oldu benim için ama biz her gittiğimizde gezdik artık ona saymıştık 😂 cinsiyet söylemiyorlar orda onu da bilin. Ha bir de kan sulandırıcı felan kullanıyorsanız 2-3 gün önce kesmenizi istiyorlar. Kapalı olduğu bir gün vardı ama hatırlayamıyorum bölümü ararsanız tam detaylı bilgi de veriyorlar
momyy280_ Eskişehir’de yaptırmadım ama Eskişehir Osmangazi Üniversitesi yapıyor demişlerdi bir arayıp bilgi alın isterseniz ben Ankara’da yaptırdım orada yaşadığım için 15.000 gibi bir ücret ödedim 2 haftada da çıktı sonucu Osmangazi üniversitesi’nde 4000 TL demişlerdi