penbe_karisi Alya05 😁😁😁bacım beni unuttun galibaaa 🥹🥹🥹🥹🥹 valla yavaş yavaş her defasında bir yeri yapıyorum yoksa çok kirleniyordu ya
Alya05 penbe_karisi Yavaş yavaş yapmaktan sıkıldım biliyorsun 😆😆bende yapıyorum ama böyle sabah uyanacaksın tempolu temizlik yapacaksın yerleri havlu ile sileceksin öğlene bi iş kalmayacak Eee Şiimdi Yere kumanda düşse eğilip alamıyorum 😂😂
bebeklerim__ ikiprensesannesi___ bence çocuklar icin yeterli bi saat uyumaları gerek hemen yatağa hemennnn🥰🥰
ikiprensesannesi___ bebeklerim__ o normal çocuklar için geçerli çiçeğim benim 😅😂benimkiler şimdi uyusa gece uyanır sabahlarlar
ikiprensesannesi___ hamzaezel çok geçmiş olsun ya hastaneye gitme şansınız var mı serumsuz zor geçer grip laneti
penbe_karisi ikiprensesannesi___ 🤣😁bak şimdi beni asla rahat bırakmıyorrr iki dk uzandım yaa 😁🤣kurt var kurt
ikiprensesannesi___ bebeklerim__ evet kaç gündür uyku düzenleri berbat bozuldu inşallah bugün halledecez ama
ikiprensesannesi___ penbe_karisi bırakmaz bırakır mı hiç Allâh dertlerini göstermesin ama sanki bizim rahat etmemiz onlara iyi gelmiyor gibi 😂😂
Alya05 ikiprensesannesi___ Normalde de zararlı diyorlar gebelikte daha kötü bence nefsine hakim ol yeme
eslem2121 ikiprensesannesi___ valla aşkom bilmiom ilk defa duyuyorum 😂ohhh nadıl en sevdiğim bide körili olsa tadından yenmez ama sen yeme çok kız gebesin hoş iyi değil diolar ama arada kaçamaklar olur
ikiprensesannesi___ eslem2121 neyi ilk defa duyuyorsun bende sürekli oluyo ağzım kuruyo ne yesem içsem geçmez 😂🤣körili zâten diğerlerini sevmiyorum yok fazla yemiyorum zaten ama bazen aşırı istiyor abartmadan yiyorum