ikiprensesannesi___ sevaldqn1 afiyet olsun 🥰valla canım ben de Oturmuşum ağzım çok kuru nasıl geçer diye düşünüyorum
ikiprensesannesi___ eslem2121 afiyet olsun canım 🥰bende oturmuşum kizlarımla nadıl keyfi yapacam ama ağzım çok kuru ya ne yesem geçecek 😅
eslem2121 ikiprensesannesi___ valla aşkom bilmiom ilk defa duyuyorum 😂ohhh nadıl en sevdiğim bide körili olsa tadından yenmez ama sen yeme çok kız gebesin hoş iyi değil diolar ama arada kaçamaklar olur
penbe_karisi Kıyafetler yıkandi tuvalet banyo yikandi mutfak temizlendi çay içildi bulaşık makinesi çalışıyor bendeee uzaniyorhm simdiii 😍🥰
ikiprensesannesi___ penbe_karisi ohh maşallah kolay gelsin eline sağlık 😍bak keyfine artık dinlenme saatin
Havin49_ ikiprensesannesi___ kaynana kayınpeder ben uzak şehir izliyoruz oğlumda kendine etrafta dolanıyır
Havin49_ ikiprensesannesi___ yok pazartesi normalde izlemiyorum kaynanam hiçbir bölümü kaçırmıyor bemde alıştım artık dikkatimi çekiyor😀😀
ikiprensesannesi___ penbe_karisi yatmaz mı ben korkuyorum şimdi uyutsam gece saat 12 de uyanıp sabaha kadar uyumuyorlar onun için oyalayabildiğim kadar oyalıyorum
ikiprensesannesi___ Havin49_ aa karıştırdım ben onu geriden geliyorum youtubeden izliyorum tam Günü bilmiyorum daha 28.bölümdeyim😁