fulyasydn bebekannesi06 fiyatı çok yüksek geldiği için Allshape Clinic’e gittim orada diyet çalışmalarına başladım
bebekannesi06 LadyX az önce bir hikayesini gördüm 8 aylık bir gebe sadece 2 kilo almış basenleri hiç genişlememiş vs ne yiyor bu gebeler diye merak ettim ya ve bebek gelişimleri de önde 😅
Havin49_ bebekannesi06 bende 31 haftalık doğum yaptım hiç kilo almadım bemce sağlıklı beslenince kilo alımı azaltılabilr
ekncgdss ben fiyat almıştım ama yüksek geldiği için başka bir diyetisyenle anlaştım şuan 1.5 aydır onunla devam ediyorum memnunum🌸
ekncgdss nisancoco_ 6 ay için 25 demişti yanlış hatırlamıyorsam ama yılbaşından sonra fiyatlar artmıştır tabi, bana çok geldi tabi herkesin maddi durumu farklı parası olana koymaz😅
nisancoco_ ekncgdss fazlaymış gerçekten. Nereden baksanız zamsız hali aylık 4küsur. Bir de online olacak bir programın bu kadar yüksek olmaması gerekir.
ekncgdss nisancoco_ öyle tabii ama biraz isim olarak popülerleşmeye başladıkları zaman fiyatlarını da o ölçüde artırıyorlar malesef🤷🏻♀️