mom28_ Doktorum bugun clexane yazdı eczanelerde bulamadım uzun süredir depolardada yokmus yerine eczaneler oksapar önerdi aldım şuan doktorada ulaşamam bugunde başlamam gerekiyor ne yapmalıyım
devo16 mom28_ içerik olarak aynılar, enox, oksapar, clexena birbirinin muadili olan ilaçlar. Üretici firma farkı
Fuunndaaa mom28_ muadil iğneler bende oksapar kullanıyorum normalte olmadığı zaman diğerlerini söylüyorlar hemen eczaneler
priencessgirlmom mom28_ ilk gebeliğimde de oksapar şimdide oksapar kullanıyorum. Bende oksapar dışında muadil hiç almadım
Fuunndaaa priencessgirlmom oksapar aslında clexne iğnesinin muadili eczacı öyle söyledi bende olabildiğince değiştirmemeye çalışıyorum
yellowchick Oksapar kullanabilirsin bir sorun yok bende en başından beri oksapar kullanıyorum hatta bizim burda oksapar zor bulunuyor depolar saklıyormuş
mom28_ yellowchick bugun transfer oldum başlamam gerekecek yazılanı bulamayınca korktum aksilik olur diye gönlüm rahat etsin diye başlık açıyım dedim sonra vuruyum
nermn3 mom28_ 33.haftaya kadar göbekten yaptım suan bacaktan yapıyorum günde 1 biraz yakıyor evet ama yapacak bişey yok inşallah dermanım önce Allah sonra bu iğne olur ümidiyle acısını takmıyorum 2 bebek kaybettim cok daha acı ❤️
nermn3 mom28_ amin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimizin kucağını doldursun boş bırakmasın rabbim🥰sen de de mi pıhtılaşma cıktı
cemreveminnosunannesi İlaçların hepsi aynı muadil ilaç .ben de İlk doğumumda akciğerime pıhtı attı doğum ertesi günü. Şimdi de 4+4 de gebeliğimi öğrendim hemen başladı doktorlar. 40 gün sonuna kadar kullanacağım. Şimdi 0,4 oksapar kullanıyorum ilerde doz değişir dedi.