Eddyy Kızlar bu akşam tekim ama aynı zamanda da hamileyim evde aperatif bir şey yapayım ama bebişe de faydalı olsun. Sizce ne olabilir?? Aklıma gelmiyorrr.
Alimenur Eddyy ben yoğurtlu erişte yapacaktım belki denemek istersin veya makarnadan da yapabilirsin içine kapya biber turşu ve mısır katarak hem öğün oluyor hemde hafif oluyor
Havin49_ Eddyy ben tek olunca biber patates patlıcan kızartıyorum domates sosu üstüne bırakıyorum bi içecek yapıyorum çok güzel oluyor
yorgunannis Eddyy ben sipariş ederdim ama vakalardan sonra korkuyorum. Genelde soslu çeşitli makarnalar yaparım ama
Aleynaa8 Şöyle güzel bir çorba yapıp yerim Tarhana Tavuk suyu Mercimek Ne olursa çorba misss ve hamilesin kız ağır ağır yemekler yeme🤣🤣🤣
Eddyy yorgunannis ya ben dün de dışarıdan yedim o yüzden istemiyorum yoksa çoktan vermiştim siparişi🤣
Dinolisoo Eddyy evde tek olduğum her fırsatta dışarıdan fast food söylüyorum ben ya. Eşim asla sevmez hamburger pizza ev yemeği yiyoruz zaten evden gitti mi ben kaçamak yapıyorum 😂😂
HiravEmir Eddyy valla tekken kahvaltı yapıyorum hamile değilim bebeğim 10 aylık bu arada 🤣 kahvaltı severim akşamları yemeyi