leyladerler Merhaba Bat7 dün test pozitif çıkınca beta verdim 888 çıktı doktor düşük dedi sizce düşük mü endişelendim.
derryaaneva leyladerler hayır düşüklüğü önemli değil 2 gün sonra tekrar verim artış önemli 2 katına kadar çıkarsa iyi demektir
gozdenur06 leyladerler canım doktorlar kese gözükmeyecek değerlere düşük diyolar iki güne bir kan takibi yap betan 1800 2000 lerde iken doktora git kese kontrolü yaptır bence gayet normal kimisi 30 la 50 ile öğreniyo
gizemm65 leyladerler beton düşük değil keseyi görmek için düşük sadece. Beta 5000 ne yakın olunca karından gözükür 2000 civarı ise vajinal ultrason yaparak görür .
lilyum_ leyladerler ay doktorun saçmalamış 888 nasıl az olur ben 32 ile öğrendim gayet de iyi bence iki gün sonra kesen bile görünür
Esma006 leyladerler ayyy doktorlar da ne diyeceğini bilmiyor ya cidden sen iki gün sonra tekrar ver kan aynı yerde aynı satte artış önemli canım sağlıkla gelsin
fehuvenus leyladerler gecikmenin 1. gününde 888 çıkmış, nasıl düşük diyor? Hatta birçoğuna göre yüksek sizinki. Belki ultrason için düşük demiştir, henüz yeni anlamında
Busraaras leyladerler düşük olması imkansız arkadaşım ben regli günümde beta yaptığımda bişe 49 çıkmıştı seninki ultra yüksek hatta 😂