ilaydarabiaoz Hanımlar Merhabalar Uzun Süredir Sonradan Çıkan ve silik çizgilerle başım beladaydi hep bir düşünce vs ama şuan direk iki dk içinde çıkan bir çizgi var galiba gittikçe rengi belirginleşiyor 🥹 bu ilk hali 2dk bu da 10dk sonrası
Busranur_mnts ilaydarabiaoz ince bi çizgi gördüm canım testi tekrarla ya da kan ver adete ne kadar var
babyou ilaydarabiaoz Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah ama bana negatif gibi geldi canım 5 dk dan sonra geçersiz sayılıyor testler 😕
gozdenur06 ilaydarabiaoz canım bi kan ver silik bi şekilde var kuruma çizgisi deil bu ve erken gebelik testi al predoctor marka bide onu yap
hera33 ilaydarabiaoz bende gördüm canım inaşşahh vardır tekrarlasana başka test var mı ilk beş dk içinde çıkıyorsa yıne vardı ama çok su içme yeniyse çıkmaz
neanladinyurdagul ilaydarabiaoz kuruma degilse var gibi sonra tekrarlayin koyulasirsa vardır veya kan verin bence
ilaydarabiaoz neanladinyurdagul aslında ben bugün sabah ilk idrarla yaptım gozleygorulur çıktı sonra bekledim ikinci idrarimda çok su içtim çünkü üçüncüyü kullandım bu şekilde daha belirgin çıktı
hera33 ilaydarabiaoz yarın sabah yap at bakalım canım ilk üç dk da beş dkda çıkarsa hamilesinn bence, daha da koyulaşması laızm