Yalin Merhaba arkadaslar 9+3 oldum ama mide bulantilari beni mahvetti lutfen yardimci olurmusunuz nasil gecer
Anneolmak38 Yalin Tuzlu cubugu yanından eksik etme canım sabah uyanır uyanmaz yiyebilirsin bulantını bastıracaktır 👍
Depresif_polyanna Yalin kuru az yağlı yada yağsız gıdalar tüket. Salçalı şeyler bulantiyi artırır. Beyaz nohut ye. Benim her günüm ağlamakla geçiyodu. Gene oluyo ama ozamanki gibi değil çok şükür. Inşallah uzun surmez
Saratln Yalin 10.haftadan sonra hafileyip bitiyor çok şükür benimki geçti.. çok baharatlı yağlı tuzlu asitli şeyler yeme.. leblebi kraker elma kesiyor bulantıyı
Yalin Anneolmak38 butun gun tuzlu cubuk yiyorum hic fayda etmiyor herseyi denedim leblebi tozu leblebi banamisin demiyor
Yalin Depresif_polyanna bende surekli agliyorum calismadigim zamanlar hep yatarak geciriyorum ins kisa surer
Depresif_polyanna Yalin beta hcg hormonu 12.haftadan sonra azalmaya başlar ozaman azalır yada biter umarim
Nur5541 Yalin allah yardımcın olsun canım kötü bi durum ben Zofer diye ilaç kullandım doktorum yazmıştı çünkü hiç birşey yiyemiyordum çubuk bile 16+3 oldum tamamen geçti çok şükür zamanla geçer rabbim yardım etsin sabır versin gerçekten cok zor 😔🤲
Erham Yalin canım 21.haftaya kadar kustum sadece zofran la ayakta kaldım onu içmeme rağmen haftada 1 yada 2 kere de serum takılıyordu. Umarım tez zamanda geçer
Yalin Erham serumun faydasi oldumu doktorum mide bulantilarin devam ederse gel serum takalim dedi ama ben korkuyorum yine devam ederse diye