Newmomy Arkadaslar ilksan a çocuk yardımı için basvuru yapacakken evlilik yardımı yaptıgını da öğrendim. Cocuk için 275 evlilik için 500 tl yatırdılar.. Benim aralık 2018 di doğumum. 2019 için fiyatlar daha yüksek. Evlilik yardımı için 5 yıl zaman aşımı varmıs. 5 yılı geçmeyip basvurmayan varsa basvursun 1 hafta içinde yatırıyolar. Ayrıntılı bilgi sitede var bakabilirsinz
Ays7140 Newmomy ben evlendigim sirada ilksan uyesi degildim sonradan zorunlu üye yaptilar acaba evlilik yardiminini bende alabilir miyim
Newmomy Sewo hayır sınıfçıların bağlı oldugu zorunlu bi sandık her ay maastan kesinti yaptıgı için haklarımız oluyo
Baby_girl Sınıf öğretmeni olmak şart mı ? Yoksa diğer branşlarda atanmamis öğretmen başvuru yapabiliyor mu ?
Annegul Sewo çünkü her ay sınıflıların maaşından ilksan kesintisi oluyor 90 tl civarı ondan sınıfçılara var
Ema Sewo ilkokul öğretmenleri yardımlaşma ve dayanışma sandığı diye geçer her ay maaşımızdan kesinti oluyor bir miktar branşlar için böyle bişey var mı bilgim yok
Newmomy Ays7140 Onu hatırlamıyorm eylül de atanmıstım ekimde nikah yaptık. Otomatik üye oluyosak üye olabilirim wvlwndigimde .Acıkcası ilksana ne zaman üye oldgumu hatırlamıyorm bi deneyin basvurun siz