umransag Miracle_1 benim beklentim sıfır canım 2.03 güne kadar adet olurum büyük ihtimalle çünkü olsaydı çıkardı ben de ilk hamileliğiğimi de bir gün önce öğrenmiştim hem de çok koyu net bir çizgi ile
Miracle_1 umransag anladım canım hayırlısı olsun bende de test hevesi kalmadı şimdi bakalım pazar dedim ama
Limoni123 Merhabalar, benimde sat 26 kasım bat 22 aralık genelde hiç şaşmaz, lakin bugün peçeteye kan geldi öğlen sonra devamı olmadı arada bi tekrar oluyor peçeteye geliyor, endişeli ve üzgünüm açıkçası 🥲
havva_5 Deletedmom_787 hmm anladım, ben de bekliyorum işte ya bakalım ne zaman olucam hiç bu kadar gecikmem olmamıştı
glydemir ebruaksoy35 hadi ya 😞 canım benım üzme kendını olur mu lütfen ne kadar zamandır evlısn olur İnan ben evlendıgımde kalmıştım oğluma sonra bak 3.5 yıldır denıyorduk olmuyordu ancak oldu em büyük etkende şuna kesın ınanıyorum olmayacak herhalde ya artık demıstım esıme ya da denk geldı bılmıyorum ya da mevlam zamanını bılıyor ınan verecegı zamanı şunuda dener mısın canım eşin le ilişki olduğu an afedersin boşaldıgı an anında geri cekıl ve ayaklarını havaya dik iyice baza başlığına ayaklarını koy destek al altınada yastık bunu son ilişkide hızlıca yapmıştım 20 sn si varmış spermın ılerlemısının ve o sekılde bu 15 dk bekle
havva_5 Deletedmom_787 dün yaptım ama artimed bu ilk 3 dakikada ikinci çizgiyi gördüm durdukça pembeleşti ama 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın yazıyordu paketinde. Sonra bu sabah bir gebenin günlüğü markasının yaptım ikisi de kaset ve özellikle ikincisinin hassaslığı farklı. Bilemiyorum artimed de yalancı pozitif vermesiyle meşhur zaten.
Deletedmom_787 havva_5 bir gebenin günlüğünde ne çıkmıştı canım bende pazartesi ve Salı test yaptım gölge gibi ikinci çizgi vardı 2 farklı marka da da gördüm ama çok tuhaf çarşamba aniden regl oldum 4 gün erken oldum anlayamadımda
havva_5 Deletedmom_787 onda direkt negatif gördüm ben testi açıp bakmıştım belli belirsiz çizgi vardı ama o markanın testi için şu an çok erken ya hassasiyeti erken gebelik testleri gibi değil bak atıyorum
Deletedmom_787 havva_5 kıl gibi ince bir çizgi var gibi ama bilemedim birkaç gün daha bekle istersen canım
havva_5 Deletedmom_787 regl olucam gibi hissediyorum kaç gündür ağrım vardı hafifti ama şu an çok daha şiddetli bi ağrı çekiyorum hayırlısı olsun ya inşallah vardır yoksa çok üzülcem 🥴
Deletedmom_787 havva_5 üzülme canım nasipse vardır zaten için rahat olsun her şey zamanı gelince oluyor
glydemir Miracle_1 yamrr_ars evet canım hamıleyım çok şükür mevlama beta pozıtıf çıktı beta yukselıs takıpı verdı doktor çok erken daha ogrendım
glydemir Miracle_1 bıde canım bagırsak seslerı duyuyor musun ıcerıden dışarıya duyulan garr gurrr hıc daha önce duymadığın bıde biafedersın buyık tuvaletın rengı degısır karnın ağrır
Miracle_1 glydemir bağrsak seslerin hareketli gibi canım afedersin çok gurulduyor gaz oluyor sabahları da kasıklarım çok ağrıyor rengine dikkat etmdimn