glydemir 1_cocuk_annesi canım senınde tebrik ederim hadi hayırlısı hakkımızda hayırlı beta yukselıslerı olsun ınsallah🥰
1_cocuk_annesi glydemir İnşaAllah şimdiki yeni sürecimizde bu. Rabbim hayırlısıyla güzel eylesin artışları🥰
rumusella anneyimben08 bazılarının ki çıkıyor ama şöyle diyim bence geç yapmak daha iyi en azından sürekli kan testi vermek zorunda kalmazsınız🙏 beta yükselmesi zaten olmuş olur
anneyimben08 rumusella her gun sabah git gelle 40dk aksam ustu de git gelle 40dk yuruyorum ilk gebeligim cok zordu neredeyse hep yattim ondan da tedirginim birsey olmasin diye kizimi okula goturuyorum
ebruaksoy35 umransag bende de oldu o hafif beyazımsı sarımsı merhem gibi ufak sümük ve merhem e benziyor
glydemir ebruaksoy35 teşekkür ederim canım çok şükür cıktı ya kanamada durdu çok şükür ınsallah hersey güzel gider senınde olur ınsallah canım benım mutlu haberını alırız
ebruaksoy35 glydemir inşallah aslında bazı belirtiler benziyor bazı şeyleri sorsam sana mesela bugün bitmek üzere ama Dpo 11 kasımdan karnımın içleri ağrıdı birazcık böyle karnımın yukarısı ağrıdı hala belimdeki o bir yere çarpma hisse devam ediyor belimde bir acı var sabah akıntı oldu böyle sümük gibi ufak da mı böyle çok büyük bir şey değil bir de yanağımda değişik yarası gibi bir şey çıktı birden ben de normalde ürtiker var ama öyle bir iz olmadı yüzümde bu böyle bir hani sanki leke sandım çıkmıyor böyle değişik bir iz oldu göğüslerimde de morarmalar oldu mide bulantı birazcık hafifledi son 2.03 gün önce çok ağırdı birazcık hafifledi ya ara sıra oluyor gibi işte belli saatlerde oluyordu zaten hep sürekli olmuyordu ama sanki böyle hani bir şey alışmış gibi midem böyle arada bir olsa da o ilk başlarda zorlandım yüzümde sivilce gibi kabarıklar oldu
1_cocuk_annesi ebruaksoy35 ben bugün gebeliği öğrendim ama bu ay yüzüm hep sivilce doldu ilk kez. Hatta bazıları çok büyüktü ve 1 hafta dokunamamıştım ağrısından
ipekhatunyurdalan glydemir Anladım sağolsun canım ama sabaha hem karnını yiyeyim su bol olsun öyle ama adet gecikmesi hamilelik belirtisi olabilir bence düşürdüm ama hayırlısı inşallah 1 ayda adet gecikmesi olacak testi gebelik yapacak hayırlısı bakalım inşallah 🥹🤲🏻
glydemir ebruaksoy35 aynı yer dudak altı bende de urtıker vardır son bır haftadır çıktı canım tahrıs resmen yenı gördüm canım mesajını uyandım
glydemir !https://hizliresim.com/r5tpn65. ebruaksoy35 https://hizliresim.com/r5tpn65 yüklemıstır ınsallah fotolarında çok tatmış duruyorsun canım ınan ıcımden hamıle olmanı çok dıledım şuan gerçekten bendede var yüzümde aynısndan daha net foto koyarım kalkamadım hala yataktan
vascenceloss umransag benim bat 24 yumurtlama 10unda oldu bir saattir sancı başladı alt karında sağ kasık da baya batıyor inşallah vardır yumurtlamayı genel ayı falan iyi değerlendirdik
umransag vascenceloss hayırlısı olsun hakkınızda inşallah 🙏🏻 benimde alt karın ağrısı Niğde rahatsızlığım oldu bıraz da akıntım 21 Aralık bat ı bekliyorum