ebruaksoy35 glydemir kötü oluyorum birde ama bunaldım canım onlardan ailem uzakta Sakarya da ben İzmir de🥹🥹🥹
glydemir ebruaksoy35 sen elınden geldıgı kadar az bilgi ver her dedıklerıne cevap verme kimseye kendını sana kötü hıssettırecek şekilde davranmasına müsaade etme canım sen degerlısın hep kendı bunu soyle
ebruaksoy35 Midem bulanıyor nefes alıyorum zor zor geçiriyorum yine başladı akşam bulantısı inşallah doğrudur sonucum 09 gibi verdim çıkmadı hala
ebruaksoy35 glydemir sağol canım birde benim bir sol bir sağ kaşık ağrıdır en son sağda kaldı ve pıt pıt pıt ses geldi bugün sadece karnım ağrıyor kasıklar değil aslında
ebruaksoy35 Kızçeler geçenlerde sağ kasıkta pıt pıt pıt nabız gibi ses duydum dünden beri sanki belim darbw almış gibi acıyor bir yere vurmuşum gibi bir ağrı var pms mi adet mi anlamıyorum sonuç çıkmadı daha 🥹❤️
glydemir ebruaksoy35 benımde devam gelmedı akıntının ama keyifsizim bilmiyorum devamı gelemese yarına dek bende beta verecegım özelde sağlık ocagındakı hemen çıkmıyor ya pazartesıye kadar çıkmasa stres olurum
glydemir Kırmız kan geldı regl oluyorum galıba vardı daha aslında regle anlamadım hayırlısı yarın doktora gıderım galıba kanama olurda gel demıstı regl de olsa bu gıderım belkı şuan üzüntülüyüm bırsuru belırtı yaşadım aşırı hepsı hormonlardan galıba
ebruaksoy35 Miracle_1 5-6 Aralık arası yumurtlama oldu 6 Aralık ikindiye doğru çatladı sanırım yumurtam 20 Aralık bat uygulamalara göre bazısı 19 Aralık demiş
glydemir ebruaksoy35 ben doktora gittim sımdı çıktım kızlar muayene yaptı rahım kalın regl zamanı gıbı duruyor dedı ama yınede beta alıcaz dedı verdım akşam çıkacak sonuç arıza varmış şansıma makınelerınde dışarıya gondereceklermıs neyse olsun. Düşük ihtimal ama yinede bakalkm dıyo neyse gogsumdekını de sordum muayene etti fıbreadenom dedı elıme gelen bezeye sol göğsüm çok doluymuş süt gelıyor dedı farkındamısn dedı hayır dedım laboratuvarda ıncelenmek üzere test aldı gonderdı hayırlıs mevlamdan ultrasında cekılecegım haftaya salıya randevu verdi bı doktora bırsuru şey kızlar alla bullak oldum rabbımden hayırlısı bu saatten sonrası