Miracle_1 umransag olmam inşallah kız 😊 karın ağrısı kaşık ağrısı gibi olıyor arada bolca su içmeye çalışıyorum
umransag Miracle_1 bir de sana şunu soyleyecegim canım dün akşam uzanırken uyumak için odaya gittiğimde sol karın tarafımda pıt pıt pıt kalp atışı gibi bir his oldu 1 dakika sürdü rahat
Miracle_1 umransag doktor 11. Güne gittiğimde 13-14 mm iki yumurta var demişti ben 16. Gün gfalan pik gördüm gibi inşallah tutar bu kez tekrar doktora da gitmemiştim testle takip ettim işte
umransag Miracle_1 Sabahtan akşama kadar karın ağrısında beşinci gün fark ettim de kahvaltıdan sonra başlıyor akşama kadar hatta yatana kadar
Miracle_1 umransag benimde rahatsız edecek şekilde değil de aralıklı olıyor öyle ağrım dayanılmaz olmuyor yani
Miracle_1 umransag nasıl yani canım gebelik anlaşılır mı diye soruyorsan iki üç gün pik gösteriyorsa bu zamanlarda gebelik anlaşılabilirmiş yap istesen
umransag lidya_15 yapay zekaya sordum da öyle bir durum yokmuş yani çıka dabilirmiş çıkmaya dabilirmiş ikisi farklı hormon değerlerimiş