zeynepb01 defne1907 Eve geçince atarım görselini yumurtalıklarla ilgili 1 tanesi biri omega biri magnezyum biride d vitamini
defne1907 zeynepb01 bana da sadece bi tane verdi ayriyeten magnezyum OMEGA falan vermedi ben ayrıyeten alıp içsem mi acaba
smyyy95 neyazsamkii kızlar dün sabah ve bugün sabah Yumurta akına benzer bir akıntım oldu sağ kasığımda hafif batma var sizce yumutlama oldu mu
Esrasrgn neyazsamkii bat:25 geçen ay kimyasal yaşadım bu ay inşlah bu yıldan hediyelerimizi alırız kızlar 🥰🤲
neyazsamkii Esrasrgn ben de 19 eylülde düşük yaptım Rabbim en güzel hediyeyi bizlere verir inşallah🥺 yumurtlama gerçekleşti mi
neyazsamkii smyyy95 onu ben bilemem ki keşke ovülasyonla takip etseydin ya sen yine de gün aşırı dene
smyyy95 neyazsamkii ben geçen ay denedim 13 kasım pik gördüm 14 kasım ovulasyon testi silik oldu bu ayda stres olmamak için almadım
zeynepb01 defne1907 benim yengem bu vitaminlerle gebe kaldı o yüzden ben teredüt etmedim aldım başladım
lidya_15 Kızlar bat 26. Bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim. Ayın 9 undağil gördüm. 8-9-10-11 olarak değerlendirdik. Şimdi anlamadığımız tek nokta DPO nedir? Nasıl hesaplanır? 🙏🏻
1maviyol neyazsamkii bat 31 Aralık yılbaşı gecesi 😍rabbim inşallah nasip eder de sürpriz olur, yeni yıl hediyesi olur bize 🙏🏻🙏🏻
neyazsamkii Dpo 7 kızlar sizde durum nedir? Bi uyku hali uyuşukluk iştah var Pms ile aynı ayırt edemiyor insan :/