yaseminis merhaba benim kızımda 27 aylık 2 hafta önce tuvalet eğitimimizi tamamladık öncelikle sabırlı olmalısınız ve çocuğunuz altına kaçırdığında,tuvaletini söylemediğinde aşırı tepki vermemelisiniz ki korkmasın.Zor bir süreç fakat geçici bir durum benim kızım 1 hafta içinde tamamen alıştı her çocukta bu süreç farklıdır tabi.Çocuğunuz sabah uyandığında kuru bezle kalkıyorsa ve kendini ifade edebiliyorsa tamamen bezi çıkarıp bir süre deneyin.Ben gecede dahil bezi birdaha hiç takmadım.bu süreçte yükselen zeka yayınının cırt cırtlı tuvalet eğitimi kitabını ve teonun kaka kitabını aldım,lazımlık kullanmadım direk klozet adaptörü alıp kullanmaya başladık.tuvaletini her yaptığında onu destekledim takdir ettim ve sevdiği şekerden verdim,sık sık değil aralıklı olarak tuvaletinin gelip gelmediğini sordum,tuvalete her oturttuğumda tuvalet şarkılarını söyledik sifona kendi basmasına izin verdim.altına kaçırdığında kızmadım “kızım çişimizi tuvalete bırakmamız gerekiyor bu şekilde kıyafetlerin pis oluyor” diyerek uyardım.yatağına ebebekte yatak koruyucu örtüler var onlardan serdim,yine ilk bikaç gün oturduğu yerin altına da bu örtülerden serdim halıları kaldırdım.Biz bu şekilde bu süreci atlattık Allah sizinde yardımcınız olsun🌸😊