CansuMutlu Şanlıurfa metrolife kadın doktoru tavsiyesi Kızlar bu doktorlara gidenler varmı? Esma öztürk deveci mi? Mehmet emin taşdüzen mi?
canan_kara CansuMutlu ben Mehmet hocaya gidiyorum memnunum ilgili bir doktor gereksiz konuşup vaktini çalmıyr
ARYa143 CansuMutlu Esma hocaya gidiyorum arkadaşlarımın tavsiyesiyle, şu an memnunum çok kibar ve sakin, ilgili yani yeni başladık zaten😊 Mehmet hocayı bilmiyorum canım hiç gitmedim, çevremde giden de yok.
Gulcan_b CansuMutlu mehmet emin taşdüzen önceden 800 yataklıda doktorluk yapıyodu . Gebelik tedavisi için gitmiştim sadece beta bakıp göndermişti 😒
ARYa143 CansuMutlu ARYa143 ARYa143 Ben Dr umu değiştiriyorum🙄 ilgisi konusunda fikirlerim değişti ve içime sinmedi 😒
aslakll İlk 5 ayımda 2 kere Esma Öztürk deveciye gittim ve hiç memnun kalmadı ilgili değildi bilgilendirme konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum
ARYa143 aslakll biraz daha detay verebilir misiniz neden memnun kalmadınız yani yetersiz derken onun farketmediği başka Dr da öğrendiğiniz bişeyler mi olmuştu, merak ettim yanliş anlamayın lütfen ben de yeni gidiyorum henüz fikir sahibi değilim fazla 🤗
ezgum ARYa143 Metrolife ta Veysel hocaya gidiyorum ben, çok sakin ve anlayışlı bir doktor Allah kısmet ederse süreci aynı doktor ile tamamlamayı planlıyorum. Detaylı ultrasonu da kendisi yapıyor, tavsiye ederim.
ARYa143 ezgum ismini duymuştum onun, sekreteri Emine hanımdı en son değişmediyse 😊 ben de Tuna hanıma gıdecem (ssvd düşünüyorum), detaylı zamanı veysel hocayı düşünürüz, bilgi için teşekkür ederim 🤗