Minnaksercecik Tgcnzycdg kimi çıkartıyor kimi değil otomatik Çin takvimi var canım onda yap tablo biraz kafa karıştırıyor tabi önce Allah’ın bileceği birşey ama bende de erkek çıkıyor ☺
Tgcnzycdg Minnaksercecik bende de erkek çıkıyor 17.haftadayım bebiş göstermiyor cinsiyetini meraktayım bende ☺☺🤩
Tgcnzycdg Emineymen benim bebişte cinsiyetini göstermiyor çin takviminde erkek çıkıyor bakalım benim sonuç ne olacak 🙈🤩
Tgcnzycdg Derya5542 gözün aydın canım bakalım sanırım benimde oğlan gösteriyor kız olacak galiba bende zaten hep kız hissediyorum ama bilmiyorum tabi 💜🤗
Derya5542 Tgcnzycdg sağ ol canım allah gönlüne göre versin inşaallah ☺ anneler hisseder derler bende hep kız hissetmistim👧
Tgcnzycdg mom44 yazan arkadaşlardan anladığım kadarıyla çin takvimi tamamen uydurma ya tutarsa misali hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim canım ❤☺
biranneninbirbebegi HlyaZeytnl sizin tercihinz ama bana kalirsa kendi sancimi cekmek ama benm kendi sancim baslamamisti
SelviBalc En başta eli ayagı saglıgı yerinde olsun anaaına babasına vatana millete hayırlı evlat olsun böyle şeylere itibar etmeyin allah ne veriyorsa hayırlsını versin🙏🏻
HlyaZeytnl @Tgcnzycdg hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de bebişler gerçekten cinsiyeti hiç önemli değil 😊😊🤰🏻👶🏻