dalyaluna35 Allahneverdiysee catlama gunu onemli kuzum, benim 30 kasim pik 1 aralik catlamaydi 1 aralik 0. Gun sayıp 2 aralik dpo 1. Gun oluyor ordan baz alıp hesaplayabilirsin benim 9. Gun bugun
Allahneverdiysee dalyaluna35 hımm çatlama ağrısını 1 aralıkta yaşadım muhtemelen 1 ya da 2 aralıkta çatlama oldu benim
Busranur_mnts Allahneverdiysee bu tarihe göre 2 3 gün daha bekle canım her gebeliğin yerleşmesi de farklı oluyor vardır inşallah <3<3
dalyaluna35 Allahneverdiysee o zaman 2-3 gun sonra yeniden test yap kuzum varsa cikar hayırlısıyla 🙏♥️
Allahneverdiysee dalyaluna35 öyle yapıcam canım cuma günü sabah tekrarlayacağım onda da çıkmazsa yoktur zaten
Allahneverdiysee Esma006 bu marka iyi diye biliyorum o yüzden aldım kullanlar memnun. Prodoctor nasıl hiçbir fikrim yok
figencess Awox bende yumurtlamadan 18 gün sonra sonuç verdi 10 dakika bekledim negatifti çöpe attım içim rahat etmedi beş dakika sonra geri alıp tekrar baktığımda çok silikti kan tahlilinde sonuç alıp öğrendim Bazen göstermeyebiliyor bilginiz olsun