Deletedmom_787 acelyasen ben ekimde düşük yaptım vitamin vs içmeme ovulasyon testi yapmama düzenli ilişki yaşamama rağmen hamile kalamadım regl oldum maalesef döngümde çok bozuldu bu hafta pik gördüm değerlendirdik bakalım bu ay nolacak
Perim2 acelyasen inŞşalh olur canm bende kimyasal geçirdim Kasım ayında bu ay İnşallh umutluyum rahim duvarı temizleniyor kimyasal gebelikte doktorlar kimyasaldan sonra ilk üç ay içinde hamilelik şansı yüksek diyrlar ayrıca sizce gebelik varsada belli olması mümkün değil şuanda umarım sağlıkla kavuşuruz
ela1128 acelyasen benimde 19 Aralık beklenen dün kan tahlili verdim Betahcg 1.07 çıktı doktor hamile değilsin dedi ama ben 3 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum erken davrandım sanırım biraz bekliyorum bakalım
GozdeKB acelyasen benimde 19 Aralık bat tarihim sol kasıkta batma ve segrime oldu bugünde göğüs hasssasiyetim var geçen çarşamba çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim 😊
acelyasen Deletedmom_787 kaşık ağrım başladı bugün sağ kaşığımda sabah zor uyandım şimdi yine uyku çöktü miğdem kötü oldu
acelyasen Perim2 benim ilk hamileliğimde de çok erken belirtilerim olmuştu 1 ay boyunca anlamamıştım ama hasta şekilde yatıyordum doktora gittim hastayım diye 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim
acelyasen ela1128 evet elem olabilir bende geçen pazartesi verdim 1 di adetine 3 gün kala bi test yap istersen bende bekliyorum
umransag ela1128 canım neredeyse aynı zamanlar bat tarihimiz çok erken ve acele davranmışsın kendinin tut lütfen boş boşuna kan vermeyin adet tarihinizden önce
ela1128 acelyasen öyle yapacağım hatta reglimi bekleyeceğim olursam yapacak birşey yok olmazsam o zaman kan tahlili yaptırırım tekrar
rumusella Benimki de 19’unda kasığımda özellikle sol tarafta ağrım vardı, bugün biraz daha hafifledi ama test için bayağı erkem diye bekliyorum. Hayırlısıyla hamiş oluruz inşallah 🌸
acelyasen Deletedmom_787 benim ilk gebeliğimde de 2. Haftamda başlamıştı bulantılarım kaşık ağrılarım o yüzden şüphelendim -
acelyasen rumusella benimde aynı şekilde bazen batma şeklinde sağ ve sol kasığımda oluyor uyku halim çok olmaya başladı geç kalktın aslında ama uyanmadım zar zor öğlen sonu yine uyku hali
rumusella acelyasen bende de zor uyuma var anlamadım normalde erken uyurdum şimdi 2-3 olmadan uyuyamıyorum.