zuct melekkk109_ Bende sezeryan oldum iyi ki sezeryan olmuşum diyorum hem doktorunuza hemde size bağlı ben doktorumdan inanılmaz memnun kaldım genel anestezi aldım sabahtı doğumum gecesi ayaktaydım sütümde hamd olsun çok güzel vardı kafana takma canım herkes yorum yapar herkesin vücudu farklı dayanma gücü farklı ya da acı hassasiyeti vs o yüzden sen bebeğine odaklan boşver gerisi boş hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim😍
osimdiannee melekkk109_ ne yarımı ya her iki doğum şeklini de yapsan bebeğine kavuşunca tam oluyorsun 🥰🌸 Korkma güçlü kadın güçlü anne sen herşeyi halledeceksin Allah’ın izniyle 🌸😍
3kedili2bebekli melekkk109_ 2. Gün sütüm geldi üstelik erken doğurdum ve bebeklerimi görmedim bile ayrıca hiçte yarım adam değilim baya normal insanım evet gonul isterdi ki normal dogurayim ameliyat olmayayım ama şartlar bunu gerektirdi hiç bir zamanda sezaryenin eksiğini vs yasamadim 3. Bebeme hamileyim bu da mecburi sezaryen olacak doktor yuzde 10 ihtimal normal doğum dedi ama ben korkmuyorum bebişim sağlıkla doğsun yeterli
mehmel54 melekkk109_ hayır korkutucu değil bedenden bedene göre değişir ama benim acı eşiğim çok düşüktü evet zorlandım ama aman öyle korkunçtu böyle kötüydü diyemem çünkü değildi elbette zorlukları var normal doğumun da zorlukları var ama her doğum kendine özeldir ve her doğum bir mucizedir çünkü 9 ay karnında taşıdığın evladına kavuşuyorsun
aslmoms Elbette zorlukları var ama öyle bir güç veriyor ki rabbim. Normal doğum oluyorsa normal doğum olmuyorsa sezeryan. Sen millete bakma. herkes herşeyi söylüyor. Benim sütüm geldi. Akışa bırak. Kendini üzme.
BetulMom melekkk109_ sezeryan oldum bebeğim 22 aylık hala emziriyorum kimseyi dinleme moralini yüksek tut.emziriyorum niye mama vermedin çok emzirdn diyorlar,emzirmezsin çocuğa yazık emzir derler.onlar hep bişey der hiç takma sen nasıl iyiy olacaksan onu yap
YyyyYasemin melekkk109_ canım ben zorunlu sezeryan oldum o kadar zorunluydu ki sezeryan olacağımı dahi bilmiyordum bi anda uyuttular vs neyse sütün gelmez diyene asla inanma hem erken doğum hemde sezeryan oldum sütüm geldi çok şükür kimseyi takma nasıl nasip olacaksa o olsun nasıl hayırlıysa eğer kafana asla takma ama zorluğu var 1 ay oldu hala canım yanar eğilemiyorum daha keyfi olarak sezeryan olayım deme ama tabi bebek ters ve doktorun sezeryan öneriyorsa öyle ol
Esma006 melekkk109_ hiç korkma canım 14-15 gün sadece ben böyle gün verdim ama benim tek başıma işimi hallettigim günler tamam kendime geldim dediğim günler her insan farklı kimissi üçüncü günde kimisi 20.gunde fln acı eşiği toparlanma süreci farklı korkma canım unutulup gidiyor ilk üç gün zorlu gecer sonrası hemen geçiyor geçmiş olsun şimdiden