aysegulk07 Elazığ’da bedri sakcak hoca müsaitmiş ona aldım randevuyu giden var mı nasıl bi hoca lütfen gidenler yazsın çok merak ediyorum
1Uykusuzanneee aysegulk07 bende ancak aynı doktora randevu bulabildim. Giden biri varsa bende şuralarda bi bekleyeyim😂
anne426 aysegulk07 ben 22. Haftada gitmiştim zaten pek bilgi vermiyor anormal bir durum yoksa. Doktor ekrana bakıp söylüyor sekreteri bilgisayara geçiyor 15 dk sürüyor
aysegulk07 1Uykusuzanneee bi arkadaşım gitmiş rica etmiş ekranı bana da döndürür müsünüz yüzünü görmek istiyorum demiş telefonuyla foto çekmiş bebeğin yüzünü yani çok konuşan biri değil ama iyi bi doktor dedi
aysegulk07 anne426 bende 22 de gideceğim kaba biri değil de mi biraz stres yaptım da ilk defa farklı doktora gideceğim
aysegulk07 1Uykusuzanneee ayy benim de haftaya çarşamba saat 10 da 😂😂 çok merak ediyorum nasıl geçecek diye
1Uykusuzanneee aysegulk07 aşırı merak içindeyim minnoş kızı görmek için de aşırı heyecenlıyım. 4 yıl önce oğlum için tıp fakültesinde yaptırmıştım ve şansa oğlumun yüzünün net görüntüsü vardı ultrason fotoğrafında burada da öyle olur mu diye merak ediyorum.
aysegulk07 1Uykusuzanneee benim de ilk bebeğim oğlum olacak bende çok merak ediyorum inşallah hayrlı haberler alırız 😍
aysegulk07 dln2712 ben sağlık ocağında hemşireyim gebelerle hep konuşuyorum da bazı bedri hocaya giden arkadaşlar biraz tavırlı falan demiş korktum açıkçası sert birisi sormayınca bişey açıklamıyor dediler sizce nasıldı
dln2712 aysegulk07 yani evet özel hastanede de muane olmuştum aynı ilgi alaka olmuyor tabi ama işini iyi yapıyor. Kafanıza takılan bişe olunca sorunca cevap veriyor.
dln2712 aysegulk07 eğer biraz daha rahat bi ortam daha ilgili bi doktor düşünüyorsanız medicalde Özgür beyi önerebilirim.
aysegulk07 dln2712 fethi hanayı çok öneren oldu çok ikilemde kaldım ama sanırım devlete gideceğim randevu aldım artık ve kadın doğumcu değil de perinatolog da görsün istiyorum bi yandan
dln2712 aysegulk07 feti beyde iyi ama perinatoloji doktoru değil sanırım ben araştırdığım da bi Özgür beyin ismine rastlamıştım bide şehir hastanesindeki perinatoloji doktoruna